reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
MH tekst że zapomniały psa ubawił nas wszystkich:-D:-Dnawet tośka jakby cokolwiek rozumiał:-D:-D:-D
medea wszystko ci poszykowała dla maleństwa nie kupuj kombinezonu zimowego bo mam nówka sztuka :tak::tak:itrochę się tych ubranek nazbierało :tak:
agunia dla misi też postaram się w środę -czwartek wszystko wam wysłać:tak::tak:
zrobiliśmy porządek na strychu 4 worki do śmieci normalnie błysk się zrobił:tak::tak:
aaa dzieczyny gdyby wam cos sie nie podobało to do śmieci:-)

Witam dziewczyny wpadła sie tylko przywitac- po dluzszej nieobecnosci niestety tylu postów nie nadrobie....

jutro o 8 juz jade odebrać M ze szpitala bo juz dłuzej nie wytrzymam- ordynator sie pewnie beedzie smial ze dobrze mu wypisu nie zdąży zrobic a ja juz bede na niego czekac:-D

no ae co.. dzisiaj juz 5 noc bez niego:baffled:na szczescei ostatnia:-D

ide się kąpać
MH tekst że zapomniały psa ubawił nas wszystkich:-D:-Dnawet tośka jakby cokolwiek rozumiał:-D:-D:-D
medea wszystko ci poszykowała dla maleństwa nie kupuj kombinezonu zimowego bo mam nówka sztuka :tak::tak:itrochę się tych ubranek nazbierało :tak:
agunia dla misi też postaram się w środę -czwartek wszystko wam wysłać:tak::tak:
zrobiliśmy porządek na strychu 4 worki do śmieci normalnie błysk się zrobił:tak::tak:
aaa dzieczyny gdyby wam cos sie nie podobało to do śmieci:-)
dziekuje kochana:tak::tak::tak::-)

Zuzia wkapana najedzona i spiaca... ja sobie drinka pije;-)

Ale mam dzisiaj popierniczony dzien:no::wściekła/y:Dosyc ze jestem niewyspana to jeszcze jakis mega pech:no:Po sniadaniu zaczelam sie szykowac na spcer a tu dupa zaczelo padac:no:Wiec wzielam sie za sprzatanie.Zrobilam cala chate odkurzaczem i chcialam umyc podlogi.Jak wyduszalam mopa to zlamal mi sie ten kij i dostalam z niego w gebe i przecielam sobie palec tym kikutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec podlogi mylam prawie na lezaco:wściekła/y::no:Pozniej dzieciaki mnie mega wkurzaly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz mlode spia,a Dominik wisi nade mna caly czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

MALINUS
Wspolczuje sasiada:no::no::no::no:Oj teraz pewnie maly bedzie marudzil

AGNES
Udanej imprezki:-):tak:
Ja tez odkurzacz popsułam, własciwie to sam sie spierniczył i A. mi powiedział że niedziela sie nikt nie dorobił:baffled:

ja jestem jakas spiaca przez te pogode:baffled:kawe juz wypilam ale nic nie pomogla

Agnieszka no to szalejcie ja sie nie wybieram nigdzie bo na trodlu nas deszcz zlapal heheh zaliczylam kielbaske z grilla:tak:

Dowikla wspolczuje faktycznie jakis pechozol ale nie martw sie za to jutro bedziesz miala fajniejszy dziunek

Malinka troche tego jest :-D zakupy zrobilam w HM
Spodnie z Hallo Kitty, skarpetki, podkolanowki,2* leginsy, 3*golfiki, koszule na dlugi rekaw i na krotki, dwa bolerka jedno na dlugi drugie na krotki, golf na krotki z bluzeczka na dlugi, biala bluzeczke, tunika z Mini, kurteczko bluze hmmm chyba tyle
Zostalo mi do zakupienia: rajstopki, buty i gruba kurtka:sorry2:
Czapke z niby chusta pod szyje kupilam wczesniej

Ewelikna powodzenia:happy:

Mamita dobrze ze siostra zadzwonila :rofl2: rownie dobrze mogla zapukac do drzwi

No to zakupy sie udały:tak::tak::tak:

a ja niedawno wróciłam z kosciólka bo mamy spotkano przed komunia ciesze sie bo wszyscy mają jednakowe ubranko i nie musze użerac sie z Zuzia bo ona nie widomo jaka by chciala Mąz na nocke idzie ja troche powtarzam testy na jutro Mam nadzieje ze Żyd pomoże :-D:-D:-D:-D:-D milej niedzieli

Ostatnio siedzę u fryzjera a przyszła kobitka karnet córce na solke wykupić żeby ładnie na komuni wyglądała:baffled: Szok:szok::szok::szok:
Trzymam kciuki za prawko:-):-)

Witajcie Kochane. Nie dałam rady się odezwać w weekend. Dziś miałam egzamin poprawkowy w szkole oj i chyba mi nie poszło i mam trochę z tego powodu dołka a do tego dziś fatalnie się czuje chyba ciśnienie jest kiepskie. Ostatni wolny weekend a za tydzień już szkółka :( Ściskam Was mocno, życzę miłego wieczorku i kolorowych snów.

a ja niedawno wróciłam z kosciólka bo mamy spotkano przed komunia ciesze sie bo wszyscy mają jednakowe ubranko i nie musze użerac sie z Zuzia bo ona nie widomo jaka by chciala Mąz na nocke idzie ja troche powtarzam testy na jutro Mam nadzieje ze Żyd pomoże :-D:-D:-D:-D:-D milej niedzieli
Kciuków trzymać nie będę:no:;-);-):-D.
Zuzia wkapana najedzona i spiaca... ja sobie drinka pije;-)
A ja śliwkowe aromatyczne kompoty porobiłam na zimę i nawet Olkowi smakuje:szok::tak:.
U nas cały dzień taka pogoda:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:,że psa szkoda z domu wygnać :sorry2: a M poszedł do sklepu i ze śmieciami:-p,żeby meszka nie padła na śliwki:tak:.

Wyszlam z mlodymi i dopiero niedawno wrocilam:rofl2::tak::tak::tak:
Ale przed wyjsciem bardzo duzo udalo mi sie wyprasowac:szok::-);-)
Teraz mlodzi mnie znowu wkurzaja-cale szczescie ze to juz wieczor:-D:tak:
Niedlugo Ich umyje i poloze spac.

reklama
Dotarłam do domu.

Helenka usnęła u mojej mamy o 18 :szok: Musiałam ja budzić, żeby do domu do jechać, Anika się rozbudziła w samochodzie, więc wieczór raczej do d, tym bardziej, że Helenka się stęskniła za tatusiem a on obiecał jej że będzie z nią spał :baffled: Z drugiej strony cale łóżko dla mnie, bo oni śpią na kanapie :-p

Anabubka, u mamy tapetuje :tak:

Dobranoc laseczki :tak:

Do góry