reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zycze udanych urodzin i mnostwo prezentow dla Oliwki:tak::tak::tak:

dziękuje :-):-):-)

Ale mam dzisiaj popierniczony dzien:no::wściekła/y:Dosyc ze jestem niewyspana to jeszcze jakis mega pech:no:Po sniadaniu zaczelam sie szykowac na spcer a tu dupa zaczelo padac:no:Wiec wzielam sie za sprzatanie.Zrobilam cala chate odkurzaczem i chcialam umyc podlogi.Jak wyduszalam mopa to zlamal mi sie ten kij i dostalam z niego w gebe i przecielam sobie palec tym kikutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec podlogi mylam prawie na lezaco:wściekła/y::no:Pozniej dzieciaki mnie mega wkurzaly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz mlode spia,a Dominik wisi nade mna caly czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

MALINUS
Wspolczuje sasiada:no::no::no::no:Oj teraz pewnie maly bedzie marudzil

AGNES
Udanej imprezki:-):tak:

dziękuje :-):-):-)

oj rzeczywiście miałaś pechowy dzień ale jutro będzie pewnie o niebo lepiej :tak::tak::tak::tak::tak:

oj dowikluś współczuję:-:)-:)-(
mój Adam od rana na mnie działa jak płachta na byka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:normalnie mam nerwa na niego na maxa marudzi wyje smęci kłóci się z julką pyskuje no normalnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Antoni zasypiał przed 20 minutami sąsiad znów wiertarę udarową włączył aż mi wszystko się w domu trzęsło pietruszka tulił i bujał antka bo ten marudny był ju,z na maxa jak nie wyskoczyłam w ten deszcz w krótkich spodniach z rozwianym włosem i mega nerwem wbiegłam do sąsiada nawet zapukać zapomniałam powiedziałam mu co o nim myślę i tych jego ciągnących się od prawie roku remntach to:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no teraz jest cicho ale antek nie może zasnąć i marudzi tak że:angry::angry:a tu nawet nie ma jak wyjść z nim na sacer bo pada pada i pada:no:
no się wam wyżaliłam:tak::tak:

wspólczuje takiego sąsiada,też bym poleciałą do niego go opierniczyć :tak::tak::tak::tak:

Asia trzymam kciukasy z całej siły żeby jutro to był TEN DZIEŃ !!!!!!:tak::-D
Agnes udanej imprezy!!!

dzieki :-):-):-):-)

Ostatnio siedzę u fryzjera a przyszła kobitka karnet córce na solke wykupić żeby ładnie na komuni wyglądała:baffled: Szok:szok::szok::szok:
Trzymam kciuki za prawko:-):-)

jakas paranoja,widze ze ludzie coraz bardziej wymyslają :no::no::no::no:za bardzo im się chyba nudzi,gdzie takie dziecko na solarkę,ta kobieta która tam pracuje nie powinna w ogóle tej dziewczynki wpuścic na to solarium :tak::tak::tak::tak:

Witajcie Kochane. Nie dałam rady się odezwać w weekend. Dziś miałam egzamin poprawkowy w szkole oj i chyba mi nie poszło i mam trochę z tego powodu dołka a do tego dziś fatalnie się czuje chyba ciśnienie jest kiepskie. Ostatni wolny weekend a za tydzień już szkółka :( Ściskam Was mocno, życzę miłego wieczorku i kolorowych snów.
może nie będzie tak źle,trzeba wierzyc że będzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

No to tak urodzinki sie udały,było bardzo milusio.
jak zwykle za dużo jedzenia narobiłam i mnóstwo pozostawało:tak::tak::tak::tak:jutro będziemy jeść :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka pieknie dmuchała świeczke an torcie,a dmuchała chyba z 15razy tak jej się spodobało,tylko krzyczała jeszcze i jeszcze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale spróbować torta to już nie chciała :no::no::no::no:kusyt mały :tak::tak::tak:
za to zjadła kiełbaskę z grila i kanapeczki i 2 salatki a na koniec zarzyczyła sobie abym jej kaszę zrobiła ,gdzie ona to pomieściła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Prezentami się obłowiła i kaską :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

tylko momentami była marudna bo spałą tylko 30min i zmeczenie od czasu do czasu dawało znaki.

na dodatek dostała katar i chyba coś ją bierze :no::no::no::no:oby jakies chorubsko się nie przyplatało.
i aby jej nosa w nocy nie zatkało bo będzie się budzic co chwila,az sie boje tej nocy bo coś czuję że dziś sobie nie pospie :no::no::no::no::no:

jutro rano musze biec do apteki po krople do nosa bo w domu mam tylkowode morską:tak::tak::tak::tak::tak:

oby jej to szybko przeszło :tak::tak::tak::tak:

juz nawet wszystko posprzatałąm po imprezce,wszystko pomyte,powycierane.jestem zmeczona.
kłade sie juz spać.

dobranoc wszystkim:-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jak zwykle za dużo jedzenia narobiłam i mnóstwo pozostawało:tak::tak::tak::tak:jutro będziemy jeść :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka pieknie dmuchała świeczke an torcie,a dmuchała chyba z 15razy tak jej się spodobało,tylko krzyczała jeszcze i jeszcze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale spróbować torta to już nie chciała :no::no::no::no:kusyt mały :tak::tak::tak:
za to zjadła kiełbaskę z grila i kanapeczki i 2 salatki a na koniec zarzyczyła sobie abym jej kaszę zrobiła ,gdzie ona to pomieściła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tylko momentami była marudna bo spałą tylko 30min i zmeczenie od czasu do czasu dawało znaki.

na dodatek dostała katar i chyba coś ją bierze :no::no::no::no:oby jakies chorubsko się nie przyplatało.
i aby jej nosa w nocy nie zatkało bo będzie się budzic co chwila,az sie boje tej nocy bo coś czuję że dziś sobie nie pospie :no::no::no::no::no:

jutro rano musze biec do apteki po krople do nosa bo w domu mam tylkowode morską:tak::tak::tak::tak::tak:

juz nawet wszystko posprzatałąm po imprezce,wszystko pomyte,powycierane.jestem zmeczona.
kłade sie juz spać.

Super że imprezka się udała. Oby chorubsko bokiem poszło a precz

czesc dziewczyny
witam na nocnym dyzurze:-)
pracowity weekend za mna,
wczoraj po pracy w domu poszlam do mamy no i bylo znow co robic,dzis rano pobudka-do koscila z Paulina,mala do babci.poziej od 11 do 18 z przerwami na jedzenie malej i prae innych ******* walczylam z malowaniem mamy wc.maly kibelek jakies 2m2 ale trzeba bylo pomalowac sufit,sciany(a kupe roznych *******),i potem wyczyscic wszytsko.

no i niestety-rani mnie pobolewal kreoslpu a od tej roboty chodze przekrzywiona na lewa strone i nie moge sie calkiem wyprostowac.wziea pyralgine i jest troche lepiej

jak nie urok to sraczka....

:-:)-:)-:)-:)-(

A JA OGLADAM TANIEC Z GWIAZDAMI:-D:-D:-D ehhh tez bym tak potanczyla
Moj bedzie lada moment

Agnes no to extra ze imprezka sie udala a jedzeniem sie nie przejmuj jutro masz z glowy gotowanie :))

Anabuba nie przemeczaj sie kobieto bo kregoslup nie wytrzyma

Medeuska tylko od 6 tam nie waruj hihihi

A JA OGLADAM TANIEC Z GWIAZDAMI:-D:-D:-D ehhh tez bym tak potanczyla
Moj bedzie lada moment

Agnes no to extra ze imprezka sie udala a jedzeniem sie nie przejmuj jutro masz z glowy gotowanie :))

Anabuba nie przemeczaj sie kobieto bo kregoslup nie wytrzyma

Medeuska tylko od 6 tam nie waruj hihihi
Ja też bym chciała.........................
A ja spadam bo zaraz mój serial.
A i walczę z muchami dziadówy żyć nie dają.
Coś miałam jeszcze napisać ale już nie pamiętam co :confused:

Dobranoc

hej lasencje:happy:
moi wszyscy już śpią:szok:
ja wyprałam 3 pralki prania(nie ma to jak poznosić wszstko ze strychu:szok:) a jeszcze kolejne 3-4 do wyprania ale nie mam już gdzie suszyć do tego jest taka pogoa że kiepsko schnie:dry:ale jestem zadowolona bo antoś ma kombinezon na zimę jeszcze po mojej bratanicy a ona ma już 15 lat:szok:adam w nim też chodził i julia też i teraz tosiek ponosi myślałam że będzie zamały ale jest ok:tak:więc mi zakup odszedł no i julka ma kurtkę na jesień też jakąś zdobyczną nawet nie wiedziałam że taką mamy na strychu:rofl2:szkoda że jeszcze butów zimowych tam dla nich nie było:rofl2::rofl2:no i piżamy o któeych zapomniałam jakieś spodnie do których wreszcie dorośli i toniś 3 pary spodni ocieplanych no nie ma to jak takie wykopaliska:tak::tak::tak:ale ze smutkiem stwierdzam że to ostatnie ubrania dla nich nie mają już na strychu nic większego czyli tera z już od wiosny wszystko im muszę kupować:dry:

dziewczyny mykam bo Antek mi się budzi co chwilę oj czuję że to będzie noc.................................................................................................................
do jutra kochane:happy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wsiaklo mi bb ale udalo mi sie cofnc o strone i skopiowac calego posta:-)
QUOTE=madziulanatasza;4167173]Hej witam sie i ja
Anabubka uszy do góry,opowiem ci cos zabawnego...wczoraj moja klaudia ganiał po podworku po południu ,a ja oglądałam tv ,nagle wpada klaudia czerwona na twarzy zziajana i do mnie :mamo gdzie byłaś przed chwila co robiłaś???to ja ,że trochę tv ,trochę komp,a ona ,:bo zatrzasnęłam sie u psów w kojcu i nie mogłam wyjsć ,wołałam ,krzyczałam ,aż wyszłam przez płot ,dobrze zę stoją tam opatre o płot rusztowania bo inaczej bym e wyszła....wyobraz sobie ten wdzięczny obrazek:-D:-D:-D:-D:-D

A mnie sie dziś gotowanie obiadu śmigło ,krzysiek ma z wczoraj ,bo nie jadł ,przeciez nie miał czasu wczoraj....a ja z dziećmi załapaliśmy sie u mamy :happy:[/QUOTE]

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam:happy:
anabubka ech......uszy do góry będzie dobrze no musi być i już!!!!!!!!!!!!!!
madziula klaudia:-D:-D:-D:-D:-D
dowikluś "zmechacona" no wyje ze śmiechu:-D:-D:-D:-D:-D:-D
as za późno weszłam na bb ale ty i tak pewnie grupowo się za nas pomodlisz:tak::tak::tak:
a ja od rana zapitalam nie ma to jak wolny weekend:-p:-p:-pwymyśliłam sobie że zrobię krokiety z kapustą i grzybami:crazy:i tak farsz zrobiłam rano a potem smażyłam naleśniki sztuk 40 zawijałam te krokieciska jeszcze mi zostało opanierowac i posmażyć ale to popołudni kole 16 zrobie robie obiadek na dziś żeberka +ziemniaczki+surówka:szok:wyprasowałam pranie się kręci julka sie smarczy adam mnie wnerwia piotrek poszedł z tonim na spacer ale skrót telegraficzny:-D
słuchajcie wasze dzieciaki tez tak podłapują wasze teksty????
wracam wczoraj z juką z zerówki i ona mama bolą mnie nogi ..ja no zobacz już jesteśmy PRAWIE w domku ....a julka mama PRAWIE ROBI RÓŻNICĘ!!!!!!!!!!!! ja w śmiech a julka mama tu się nie ma z czego śmiać przecież piotr tak mówi:szok::szok::szok:
albo iedzi dzisiaj w pokoju i nagle jestem wypluta nic mi się nie chce chyba sobie posiedzę i poczekam na wenę!!!!!:szok::szok::szok:to z kolei mój tekst
adam nie chce mi się odrabiać lekcji ...ja adam odrabiaj te lekcje chcesz oglądac dziś "mam talent" to lekcje mają być odrobione pokój sprzątnięty a i spakuj się już na poniedziałek do szkoły....na co adam..."żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ":szok::szok::szok::szok:
stwierdzam że moje dzieciaki to papugi:tak:

no przeciez mowilam ze po mamusi:-):-):-):-)

Weronika składa zdanie"dziadzio nio nio łaa" (tlum.dziadek nie wolno brac piłki_):-):-):-):-):-):-):-)

ale jami:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a u mnie starsze dzieciaki u taty antonio okupuje tatę a mi się już nic nie chce:no::no::no:ale jeszcze powinnam pranie wywiesić:dry::dry::dry:
ale zbieram siły na wieczór bo ma być milusi:-p:-p:-p
ale najpierw dzieciaki obejrzą mam talent bo im obiecałam a potem......ech się będzie działo;-);-);-);-)
a po postach widać że jest weekend:tak::tak::tak:

cos chcialam tu apisac ale zapomnialam:baffled:

wow gofry juz nie pamietam kiedy jadlam :sorry2:
anabubka ciagle cos, wez usun se te zeby hihi chyba lepeij byc szczerbatym... :-p:-p:-p:-p:-p

usune al nie wiem kiedy.w zyciu nie mialam usuwanych zebow-mam cale 28 plus 3 osemki prawei wyszle.ale musze usunac bo szczekoscisku niedlugo dostane boi nie mam a nie miejsca,a ta jedna malpa mis ie psuje.ale kaski na to brak a bez chirurgii szczekowej nie pojdzie.za3 tyg wele siory wiec poczekam

witam niedzielnie:happy:
jestem pierwsza:szok::szok::szok::szok::szok:
u nas za oknem ponuro deszczowo i ogólnie do bani pogoda nie fajna:no::no::no:
antek w nocy budził się chyba z 10 razy i nie wiem czemu napił się i zasypiał dalej:crazy:za gorąco nie było ,ubrany był odpowiednio:tak:a widocznie ten typ tak ma;-)
pietruszka mój od jutra 2 tygodnie na urlopie no rozkosz:szok::rofl2:jak ja to przeżyję:-pod wtorku zaczyna malowanie jakoś musimy dać radę:confused:
adam siedzi u siebie bo mnie rano wnerwił tak że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bardzo brzydko odezwał się do julki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
julka się bawi z antkiem w sklep:happy:pietruszka od godziny idzie do kuchni pozmywać:crazy:może dojdzie w koncu:dry:

u mnie rano bylo pochmurno ale kolo poludmnia zrobilao sie cieplo i sloneczmie:-)
moj jak dluzej niz jeden caly dzien w domu to mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobrze ze ostatnio mimo wolnego troche jezdzi tu i tam bo bym oszalala

Witam i ja
No to jestem druga :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Wczoraj sie zasiedzaialam z kolezanka prawie do 2 w nocy ,ale bylo fajnie:tak::tak:Siedzialysmy,gadalysmy i sobie popilysmy:-);-)A rano chwile po 8 mlodzi zrobili mi pobudka:szok::no:Teraz jestem juz wyprysznicowana i zaraz szykuje sniadanko

MARTA
Pyszne drineczki:tak::tak::tak:Ja wczoraj wlasnie pilam breezera arbuzowego-uwielbiam go:-):tak:

MAMITKA
Breezery to sa juz gotowe drinki w takich buteleczkach.Wlasnie te ktorych foteczki dala MARTA

MALINUS
U nas swieci sloneczko ale jakos wieje:no:No ale na spacer bedzie trzeba wyjsc bo mi sie przyda i to bardzo;-):-D:-D:-D:-D
Wspolczuje faceta w domu przez dwa tygodnie:-D;-)
Moja Klaudia tez w nocy krzyczala mama i mama jak wlecialam do domu(bo siedzialysmy na podworku)bo biedaczka nozki miala w lozeczku a reszte na podlodze:no::no::no:Chyab Jej sie wypadlo z lozeczka.Ale polozylam Ja spowrotem i od razu spala dalej

:-):-):-):-):-):-)
ladnie.ja swjej nie wyjmuje sczzebelkow.bo ona w trakcie nu nie rozkopuje sie tylko sie przekreca w druga strone i spi na poscieli.poza tym moje lozeczko ma 30 lat i nie ma tej opcji:-):-):-):-):-)

czesc:)

W piatek bylam w ikea potem byla u mnie znajoma z synem i tak zlecial dzien do 18 potem kapiel Laury kolacja i wzielam sie za lazienke dzien sie skonczyl

Sobota :)
Na 10 sniadanie u znajomej Laura pobawila sie z jej corka ktora ma 4 lata :D Potem zakupki w Monchengladbach -dla Laury musialam ja obkupic i sie udalo :)
Wrocilam o 18 do domku
Wieczorem bylam padnieta ale wzielam sie za su[pialnie i zrobilam male przemeblowanie gdzie Laura dostala kacik do zabaw :))

Niedziela
wstalysmy o 9 wspolne sniadanko kapiel i zbieramy sie na trodel :))

Posty nadrobiulam ale nie zaznaczalam cytatow wiec sorkiiiiii:-p

Milego dnia wpadne wieczorem :))

ale streszczenue:-):-)

sąsiad obudził mi Toniego wiertarą no chyba go rozniosę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mały pospał tylko godzinkę i obudził go więc jest w takim nastroju że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba zaraz włączę muzykę na full z basami niech i on odczuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrze zrobilas.uu moich sasidwo przygotowania do przeprowadzki pelna para.....

ja tylko wpadłam się przywitać:tak::tak::tak::tak:

nie mam czasu,dzis robimy urodzinki Oliwka jak wspominałam wczoraj.
Zaczynamy o 15.30.
juz powoli sobie wszystko szykuję.
pa pa miłej niedzieli.:-):-):-):-):-):-)

wszytskiego najlepszego dla Oliwki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bo chyba nie skaldalam zycezn ale wybacz.wiesz jak jest

Ale mam dzisiaj popierniczony dzien:no::wściekła/y:Dosyc ze jestem niewyspana to jeszcze jakis mega pech:no:Po sniadaniu zaczelam sie szykowac na spcer a tu dupa zaczelo padac:no:Wiec wzielam sie za sprzatanie.Zrobilam cala chate odkurzaczem i chcialam umyc podlogi.Jak wyduszalam mopa to zlamal mi sie ten kij i dostalam z niego w gebe i przecielam sobie palec tym kikutem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wiec podlogi mylam prawie na lezaco:wściekła/y::no:Pozniej dzieciaki mnie mega wkurzaly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Teraz mlode spia,a Dominik wisi nade mna caly czas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:

MALINUS
Wspolczuje sasiada:no::no::no::no:Oj teraz pewnie maly bedzie marudzil

AGNES
Udanej imprezki:-):tak:

mnie tez czasami az roznosi

Paulina ma katar:crazy:
tylko jeszcze nie wiem czy katar katarowy czy alergiczne bo grzyby:baffled:dostala leki i zoabczymy.ale do szkoly idzie oczywiscie

ja jestem jakas spiaca przez te pogode:baffled:kawe juz wypilam ale nic nie pomogla

Agnieszka no to szalejcie ja sie nie wybieram nigdzie bo na trodlu nas deszcz zlapal heheh zaliczylam kielbaske z grilla:tak:

Dowikla wspolczuje faktycznie jakis pechozol ale nie martw sie za to jutro bedziesz miala fajniejszy dziunek

Malinka troche tego jest :-D zakupy zrobilam w HM
Spodnie z Hallo Kitty, skarpetki, podkolanowki,2* leginsy, 3*golfiki, koszule na dlugi rekaw i na krotki, dwa bolerka jedno na dlugi drugie na krotki, golf na krotki z bluzeczka na dlugi, biala bluzeczke, tunika z Mini, kurteczko bluze hmmm chyba tyle
Zostalo mi do zakupienia: rajstopki, buty i gruba kurtka:sorry2:
Czapke z niby chusta pod szyje kupilam wczesniej

Ewelikna powodzenia:happy:

Mamita dobrze ze siostra zadzwonila :rofl2: rownie dobrze mogla zapukac do drzwi

duze zakupy:tak::-D

witam,

nie mam coś dzisiaj weny...

Jest5em u mamy, bo przyjechałam po Helenkę :tak: Właśnie poszła z babcia z psem na spacer :tak: Tylko, ze zapomniały psa i musiały sie wracać :-D

Agnes, czekamy na foto reportaż urodzin :tak:
Malina, współczuje sąsiada :no: Moja mama ma takiego ci się od 15 lat remontuje
Dowikla, wygrała dwie twoje aukcje :-D:-p Podlicz mnie i napisz najlepiej na gg :)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witam kochane niedzielnie.
My już z Klauduchą nawet się wyspałyśmy po czuwaniu,obiadek zjedzony,teśc na dole zmywa po obiedzie ,a ja mam relaksik.
Chyba się jeszcze położę.:-D:-D:-D:-D

wymodlislas sie za nas?

a ja niedawno wróciłam z kosciólka bo mamy spotkano przed komunia ciesze sie bo wszyscy mają jednakowe ubranko i nie musze użerac sie z Zuzia bo ona nie widomo jaka by chciala Mąz na nocke idzie ja troche powtarzam testy na jutro Mam nadzieje ze Żyd pomoże :-D:-D:-D:-D:-D milej niedzieli

u mnie zebranie za tydzien.ale ze ja na panieniskie jade to babcie wysle:-)bo jakby moj anty m poszedl to niczego by mi nie pwotorzyl

no i u nas z reguly tez sa alby jednakowe:-)

MH tekst że zapomniały psa ubawił nas wszystkich:-D:-Dnawet tośka jakby cokolwiek rozumiał:-D:-D:-D
medea wszystko ci poszykowała dla maleństwa nie kupuj kombinezonu zimowego bo mam nówka sztuka :tak::tak:itrochę się tych ubranek nazbierało :tak:
agunia dla misi też postaram się w środę -czwartek wszystko wam wysłać:tak::tak:
zrobiliśmy porządek na strychu 4 worki do śmieci normalnie błysk się zrobił:tak::tak:
aaa dzieczyny gdyby wam cos sie nie podobało to do śmieci:-)

Malina a ja tez chcialam pare kiecek dla Weroniki!!!!!!!!!!!!!1
zapomnialas o mnie,nieladnie:no::no::no::no::no::no::no::no:

Dotarłam do domu.

Helenka usnęła u mojej mamy o 18 :szok: Musiałam ja budzić, żeby do domu do jechać, Anika się rozbudziła w samochodzie, więc wieczór raczej do d, tym bardziej, że Helenka się stęskniła za tatusiem a on obiecał jej że będzie z nią spał :baffled: Z drugiej strony cale łóżko dla mnie, bo oni śpią na kanapie :-p

Anabubka, u mamy tapetuje :tak:

Dobranoc laseczki :tak:

śłonko malowanie nie tapetowanie:-)
ale sioradzis w nocy przyjezdza i powiedzialam maie ze do czwartku sie u niej nie pokazuje.niech siora teraz robi:tak: w koncu too jej wesele nie moje

kłade sie juz spać.

pieknie:-)
ja swoim kropli do nosa nie podaje,szkoda sluzowki ,tymbardziej ze jest juz duza.masc majerankowa pod nos,na noc lipomal i nacieranie pleckow,klatki i stopek czyms rozgrzewajacym,pare kropel jakiegos smierdzidla na poduszke zeby sie lpeiej oddychalo no i wit c i wapno oczywiscie:-)
i jutro na dwor jak nie bedzie lalo i powinnoszybko przejsc

Ja też bym chciała.........................
A ja spadam bo zaraz mój serial.
A i walczę z muchami dziadówy żyć nie dają.
Coś miałam jeszcze napisać ale już nie pamiętam co :confused:

Dobranoc

muchy powiadasz?
kup sobie dwuskladnik na muchy firmy BROs.kosztuje ok10zl.mieszasz,piskasz spryskiwaczem ramy okienne i futryny i drzwi zewnetrze(byleby nie zbyt nisko tam gdzie sie dotyka,parapety zewnetrzne i 99%much i innyc robali padnie pzed lub zaraz za oknem:-)
wyprobowane:-):-):-):-)

hej lasencje:happy:
moi wszyscy już śpią:szok:
ja wyprałam 3 pralki prania(nie ma to jak poznosić wszstko ze strychu:szok:) a jeszcze kolejne 3-4 do wyprania ale nie mam już gdzie suszyć do tego jest taka pogoa że kiepsko schnie:dry:ale jestem zadowolona bo antoś ma kombinezon na zimę jeszcze po mojej bratanicy a ona ma już 15 lat:szok:adam w nim też chodził i julia też i teraz tosiek ponosi myślałam że będzie zamały ale jest ok:tak:więc mi zakup odszedł no i julka ma kurtkę na jesień też jakąś zdobyczną nawet nie wiedziałam że taką mamy na strychu:rofl2:szkoda że jeszcze butów zimowych tam dla nich nie było:rofl2::rofl2:no i piżamy o któeych zapomniałam jakieś spodnie do których wreszcie dorośli i toniś 3 pary spodni ocieplanych no nie ma to jak takie wykopaliska:tak::tak::tak:ale ze smutkiem stwierdzam że to ostatnie ubrania dla nich nie mają już na strychu nic większego czyli tera z już od wiosny wszystko im muszę kupować:dry:

ja na sczescie mam takie wykopaliska jeszcze.dla Weroniki mam po Paulinie jakise ciuchy a cos dokupuje z ciucholandzie jak potrzeba,a dla Pauliny dostej a to po mojej siostrez,a to szwagierka a to siora coiteczna a to swoje juz za male tez odkladam:-)

skoro zadnej nie ma to dobranoc kobietki
jutro kolejny ciezki ponizedzialek

reklama
Do góry