zycze udanych urodzin i mnostwo prezentow dla Oliwki![]()
dziękuje :-):-):-)
Ale mam dzisiaj popierniczony dzienDosyc ze jestem niewyspana to jeszcze jakis mega pech
Po sniadaniu zaczelam sie szykowac na spcer a tu dupa zaczelo padac
Wiec wzielam sie za sprzatanie.Zrobilam cala chate odkurzaczem i chcialam umyc podlogi.Jak wyduszalam mopa to zlamal mi sie ten kij i dostalam z niego w gebe i przecielam sobie palec tym kikutem
Wiec podlogi mylam prawie na lezaco
Pozniej dzieciaki mnie mega wkurzaly
Teraz mlode spia,a Dominik wisi nade mna caly czas
MALINUS
Wspolczuje sasiadaOj teraz pewnie maly bedzie marudzil
AGNES
Udanej imprezki:-)
dziękuje :-):-):-)
oj rzeczywiście miałaś pechowy dzień ale jutro będzie pewnie o niebo lepiej

oj dowikluś współczuję:--
-(
mój Adam od rana na mnie działa jak płachta na bykanormalnie mam nerwa na niego na maxa marudzi wyje smęci kłóci się z julką pyskuje no normalnie
Antoni zasypiał przed 20 minutami sąsiad znów wiertarę udarową włączył aż mi wszystko się w domu trzęsło pietruszka tulił i bujał antka bo ten marudny był ju,z na maxa jak nie wyskoczyłam w ten deszcz w krótkich spodniach z rozwianym włosem i mega nerwem wbiegłam do sąsiada nawet zapukać zapomniałam powiedziałam mu co o nim myślę i tych jego ciągnących się od prawie roku remntach to
no teraz jest cicho ale antek nie może zasnąć i marudzi tak że
a tu nawet nie ma jak wyjść z nim na sacer bo pada pada i pada
no się wam wyżaliłam![]()
wspólczuje takiego sąsiada,też bym poleciałą do niego go opierniczyć

Asia trzymam kciukasy z całej siły żeby jutro to był TEN DZIEŃ !!!!!!
Agnes udanej imprezy!!!
dzieki :-):-):-):-)
Ostatnio siedzę u fryzjera a przyszła kobitka karnet córce na solke wykupić żeby ładnie na komuni wyglądałaSzok
Trzymam kciuki za prawko:-):-)
jakas paranoja,widze ze ludzie coraz bardziej wymyslają

może nie będzie tak źle,trzeba wierzyc że będzie dobrzeWitajcie Kochane. Nie dałam rady się odezwać w weekend. Dziś miałam egzamin poprawkowy w szkole oj i chyba mi nie poszło i mam trochę z tego powodu dołka a do tego dziś fatalnie się czuje chyba ciśnienie jest kiepskie. Ostatni wolny weekend a za tydzień już szkółkaŚciskam Was mocno, życzę miłego wieczorku i kolorowych snów.

No to tak urodzinki sie udały,było bardzo milusio.
jak zwykle za dużo jedzenia narobiłam i mnóstwo pozostawało

Oliwka pieknie dmuchała świeczke an torcie,a dmuchała chyba z 15razy tak jej się spodobało,tylko krzyczała jeszcze i jeszcze

ale spróbować torta to już nie chciała

za to zjadła kiełbaskę z grila i kanapeczki i 2 salatki a na koniec zarzyczyła sobie abym jej kaszę zrobiła ,gdzie ona to pomieściła

Prezentami się obłowiła i kaską

tylko momentami była marudna bo spałą tylko 30min i zmeczenie od czasu do czasu dawało znaki.
na dodatek dostała katar i chyba coś ją bierze

i aby jej nosa w nocy nie zatkało bo będzie się budzic co chwila,az sie boje tej nocy bo coś czuję że dziś sobie nie pospie

jutro rano musze biec do apteki po krople do nosa bo w domu mam tylkowode morską

oby jej to szybko przeszło

juz nawet wszystko posprzatałąm po imprezce,wszystko pomyte,powycierane.jestem zmeczona.
kłade sie juz spać.
dobranoc wszystkim:-):-):-):-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: