reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

hej! Wpadam na chwilkę, nie bedzie mnie teraz jakiś czas na BB bo sie przeprowadziliśmy do nowego domku. Niestety netu na razie nie mamy :-(
W sobote musze położyc sie do szpitala na szcegółowe badania, mam nadzieje, ze mnie tzrymac nie bedą długo i że wszystko ok.
Pozdrawiam!

reklama
hej! Wpadam na chwilkę, nie bedzie mnie teraz jakiś czas na BB bo sie przeprowadziliśmy do nowego domku. Niestety netu na razie nie mamy :-(
W sobote musze położyc sie do szpitala na szcegółowe badania, mam nadzieje, ze mnie tzrymac nie bedą długo i że wszystko ok.
Pozdrawiam!

bedziemy czekac z utesknieniem !!!

ja sie witam po sniadanku ... obie z mala juz pojadlysmy wiec humorki dopisuja :D teraz musze nastawic zupke bo wczoraj nic nie gotowalam i wlasciwie wiecej planow na dzis nie mam :D

mika85 o czym piszesz magisterkę? co studiujesz?
mój temat pracy to: "Wpływ żywności ekologicznej na nasze zdrowie[FONT=&quot][/FONT]" ;-)
Skończyłam już jeden kierunek "Edukacja zdrowotna z rehabilitacją", a teraz poszłam na jeszcze jeden "Promocja zdrowia ze wspomaganiem rozwoju"

lilijka
super że wizyta udana i że dzidzia zdrowa :-)

witam w klubie ... mi sie ju zslabo robi z mysla o kupowaniu koszulki ... albo przynajmniej 2 bo jedna za malo !!
a wlasnie do porodu tez trzeba swoja koszule wziac ?? wydaje mi sie ze tak ale nie wiem ...
to pewnie zależy od szpitala, ale ja miałam swoją i nie kojarze żeby ktoś z moich znajomych (w innych rejonach Polski) dostał koszule szpitalną ;-)

23marta będe trzymać kciuki żebyś dała rade :-) bo jednak na twoim kierunku nie będzie łatwo przy dzieciach. Ale wierze w ciebie :-) bo jak się chce to się wszystko da ;-)

maarta100 ciesz się swoim nowym domem :-) i powodzenia na badaniach!

Dziś pierwszy raz Niunia swoimi harcami obudziła mnie w nocy:) Cudowne uczucie:) Ciekawe czy zawsze tak będę pisać:)
hahahah Ja tez sie zastanawiam czy zawsze bedzie ci sie to podobac !!!
Moj Filipek daje czadu od kilku tygodni co noc :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Jestem juz zmeczona i wszytko mnie boli bo miejsca tez nie moge sobie w nocy znalezc !!! Po 5 latach uzywania łóżka stwierdzialm do meza ze kupil lipe bo jest niewygodne ahahhaah , sposcił glowe i powiedzial "szkoda ze mowisz to po 5 latach a wczesniej spalo ci sie wygodnie "

Ja lewatywy nie mialam ale wszystkie dziewczyny ktore rodzily przedemna mialy:tak:
Ja od samego rana bylam przygotowywana do porobu:tak:mialam wywolywany wiec gin nie kazal jesc nic:tak::-(cale 24 odziny nie mialam nic w ustach:tak:

Ja tez nie miałam lewatywy ahahha ,ale tylko dlatego ze cala noc z nerwow spedzialam na wc tak sie stresowalam ze rano bede miala cesarke ze sie wyczyscialam sama ahhaha
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Obecnie lewatywa nie jest koniecznością, czytałam gdzies o tym art.

Ale w sumie to chyba lepiej ją mieć :confused: niż sobie potem wstydu na SP narobić ...

Witajcie Kochane!
Tak na szybko
W piątek byłam na wizycie..dzidzia waży już 1180gram! Ruchliwa, zdrowa, szyjka..uff zamknięta, 4,89cm..i dzidzia ułożona "pupkowo"..dlatego czuję takie bolesne uciski na szyjkę i koniaczki niziutko;-)No i...w końcu dopadła mnie pierwsza zgaga..dopadłam migdałów rzeczywiście pomagają!
No to juz spory babasek !!!!!!!!! Super ze u was wszsytko dobrze :)

reklama
no wlasie a on teraz nie jest goracy, zreszta ni stoi na stole tylko z boku na ksiazce tak zeby sie chlodzil i zeby wiatrak nie lezal bezposrednio na stole :/ .... a jak go przedmuchac haha ;) czym?

mój mi go przedmuchał kompresorem, a wcześniej pył odkurzaczem wyciągał :-D
mój też stał oparty o książkę i nic to nie dawało.

Do góry