reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

u mnie bylo to jakies mniej więcej pól sali :-) kałuża na jakieś 12 m2 :sorry2:

hehe, u mnie też było dużo, wyglądało jak woda i nie miało zapachu... najlepiej wie mój mąż, bo to on wycierał podłogę w kuchni, a ja mu "dolewałam" :-D a on zrzędził "no przestań, zaciśnij nogi może bo nie zdążam.." :-D

reklama
więc czyli mam liczyć że jutro będę miała 31tydzień chyba...
czyli tak czy tak 8 miesiąc już się zaczyna wielkimi krokami :-D

Ka...M - liczy się tygodnie skończone... czyli jeśli suwaczek i pokazuje np 31 tyg 6 dni, to to ciągle jest 31 tc.
Kłóciłąm się o to ostatnio z położną, lekarz ostatecznie rozsądził konflikt.. położna miała rację :dry: a jaką miała triumfującą minę :baffled:

Ka...M - liczy się tygodnie skończone... czyli jeśli suwaczek i pokazuje np 31 tyg 6 dni, to to ciągle jest 31 tc.
Kłóciłąm się o to ostatnio z położną, lekarz ostatecznie rozsądził konflikt.. położna miała rację :dry: a jaką miała triumfującą minę :baffled:
a mój lekarz liczy zaczęte. Zawsze mówi np. mamy "31 i 4 czyli 32 tc", a jak sam nie mówi to zawsze mnie pyta który tydzień i jak dokładnie.

a widzisz u mnie lekarz inaczej liczy i ja liczylam tak jak ty mowisz ale pozniej juz zaczelam tak jak moj lekarz tak jak dzis jestem w 34 tc nie skonczony ale juz jestem... głupi przyklad...
choc i tak sie nie liczy ciazy od 1tc ale jak zachodzisz w ciaze to juz zaczyna sie liczyc czyli do góry o jeden nie wiem czy dobrze tłumacze... nie jest to skonczony tydzien ale zalicza sie do góry o jeden .... <chyba>:baffled::sorry2::dry:

a mój lekarz liczy zaczęte. Zawsze mówi np. mamy "31 i 4 czyli 32 tc", a jak sam nie mówi to zawsze mnie pyta który tydzień i jak dokładnie.

no wlasnie :)

hej dziewuszki dzisiaj jestem normalnie happy.....:-)
przespałam caluśką noc.... bez ani jednego przebudzenia sie:tak: no a na nocne siusiu wstałam o 8 rano:-D już się nie kładłam bo na 8.30 D do pracy... więc sobie siedzę :-p
i nadraniam wczorajszy dzień,... bo byliśmy caluślki dzionek nad wodą... i nawet się popluskałam troszkę... heheh

olica.... nie zazoszczę - ale z biegiem czasu to można mówić że miałaś przygodę:tak::-D sama bym pewnie pojechała do szpitala.... heheh

natalunia trzymaj się tam.... miejmy nadzieję że skończysz szybko i będziesz mogła odpocząć sobie
czyli wg starej daty dziś mi się zaczyna 31 tydzień więc musze jeszce poczekać tydzień do 8 miecha?:-p:sorry2:
a wg nowej to ja już mam 8 miech... hehe bo mi zostały tylko 61 dni liczonych od końca;-):-)

reklama
Wychodzi mi na to, ze na koniec 40tc.
Ale co lekarz to inaczej mowi.
Pierwsza ciaze mialam termin na 2wrzesnia, urodzilam 29sierpnia i synek w ksiazeczce zdrowia ma wpisane ze urodzil sie w 39tc.

Do góry