emwu76
Fanka BB :)
Krzywa cukrowa to to samo co obciążenie glukozy, prawda? Ja miałam skierowanie jak byłam, ale w lab go w ogóle nie oglądała![]()
Moze nie ogladala bo widziala ,ze masz papierek. Ja weszlam z pusta reka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Krzywa cukrowa to to samo co obciążenie glukozy, prawda? Ja miałam skierowanie jak byłam, ale w lab go w ogóle nie oglądała![]()
to wygrzewaj się kochana.. ;*dziewczyny, fotka będzie może jutro, jak się przygotuję psychicznie, na razie macie dłuższy bok w albumie
ale mi zimno, mam dreszcze od jakiejś godziny, siedzę pod kołdrą i nic nie pomaga... chyba mnie coś rozkładabo i katar nie przechodzi...
wiem , że np cytryna na rękach tzn plasterek cytryny przykładasz na dłoń i owijasz bandażem.. mi pomagało.. ; )co jest bezpieczne na zbicie temperatury u ciężarnej?
co jest bezpieczne na zbicie temperatury u ciężarnej?
wiem , że np cytryna na rękach tzn plasterek cytryny przykładasz na dłoń i owijasz bandażem.. mi pomagało.. ; )
a jakie rezultatyco za czary marymam 38 stopni, chyba wezmę chłodniejszą kąpiel
![]()
Temp. pojęcie względnedo 38 nic robić nie wolno w tej granicy trzeba brac Paracetamol, wiem bo się mocno mi chorowało
nic innego nie pomagało, jak jest 37,5 to ok, organizm sam walczy i dobrze, nie warto wtedy mu przeszkadzać, przy 38 juz Paracetamol, bo zaczynasz miec dreszcze i poty, no i wysoka temp. dziecku nie służy