reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
ja pewnie teraz bede musiala robic morfologie bo ostatnio mialam hemoglobine 12.4 i nie kazal jeszcze nic brac wiec zobaczymy :) w piatek ide do lekarza powie jakie badania robic i wogole :) narazie niepokojace to ja mam cisnienie bo od kilku dni mi sie trzyma na wysokosci 140/85 ... rano mam nizsze co niewluje slabiusna kawusia ale potem juz sie tak trzyma ...

ja pewnie teraz bede musiala robic morfologie bo ostatnio mialam hemoglobine 12.4 i nie kazal jeszcze nic brac wiec zobaczymy :) w piatek ide do lekarza powie jakie badania robic i wogole :) narazie niepokojace to ja mam cisnienie bo od kilku dni mi sie trzyma na wysokosci 140/85 ... rano mam nizsze co niewluje slabiusna kawusia ale potem juz sie tak trzyma ...

ja miałam takie zawsze przed wizytą :-D
ogólnie to mam 120/80, jak mi trochę skoczy, to piję sok/kompot z aronii, może spróbuj? ona obniża ciśnienie.

A ja po wizycie u gina.

Młody waży około 1000-1100 gram. Rośnie w siłe, główka w dół - yuppi - oby mu sie nie odwidziało.

I to chyba tyle dobrych wiadomości. Musze zrobić ekg i hormony tarczycy. Bo puls skacze nie wiadomo czemu. Żelazo mam już brać 3 razy dziennie, jak się nie podniesie to zastrzyki. No i mam łykać duphaston i dostałam czopki - scopolan (to wszystko na stawianie się brzucha - dowiedziałam się że zaczął się stawiać zdecydowanie za wcześnie). Z łożyskiem nie za ciekawie - nadal nisko ale jeszcze nie na ujściu (czy jakoś tak) - może się podniesie. Zero seksu i kąpieli (tylko prysznice).
Ale maly slicznie wazy !!!!!!!!

Trzymam za Was kciuki - bedzie dobrze :)

Masz racje Mea co do fotelika uzywanego. Upewnij sie jednak ,ze nie jest uszkodzony. Mam na mysli klipsy i klamry do mocowania pasow.

wiesz przy zakupie na allegro trzeba wierzyc sprzedajacemu i temu co jest w opisie ale juz nie raz odsylalam rzeczy ktore byly np uszkodzone ... jedna rzecz ktorej staram sie przestrzegac w takich sytuacjach to licytowanie uzywanych rzeczy od ludzi z pozytywnymi komentarzami ... wierze ze z takimi da sie dogadac i w razie czego odeslac przedmiot ... sama nie raz juz tak robilam zarowno kupujac jak i sprzedajac ...

kobitki powiedzcie mi jak wytlumaczyc starej babie ze dziecko ze szpitala musi byc przewiezione w foteliku ?? Zwlaszcza jak sie jedzie z tego szpitala prawie 30 km !!!!?????!!! Bo mi juz brakuje slow ... Wiecie co ona wymyslila ?? Ze becik trzeba przypiac pasami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No panie jezu ulituj sie nad glupota ludzka !!!!!
:-d:-d:-d mea ja wiem ze ty wprost swoja tesciowa i love you ahahahha ale musze to napisac - popłakałm sie z jej glupoty hahahah - sorry

reklama
Do góry