reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
No niezle malowac sie bez powodu:sorry2:moj maz jak to by ujał "i znowu tapeta"
ja gotuję barszczyk do pierogów ruskich i tyle na dzisiaj:-D
później tylko podłogi przelecę i spać:tak:

No przelec,przelec skoro maz nie zapokoił:-D

ale to chyba taki okres w ciąży bo ja też bym ciągle spała-jak na początku kiedy jeszcze nie wiedziała,że jestem w stanie błogosławionym

A ja myslalam ze tylko mi sie popoludniami spac chce:tak:widze ze wy tez.

ja z orgazmem akurat nie mam problemu bo nie zdążę dobrze pomyśleć o przyjemności i jest koniec-ale takie są efekty tego,że kochamy się raz w tygodniu i męża ciśnienie rozpiera-a jakby tego było mało to nie jest z mojej winy tylko z jego

Tak samo jest u mnie:-D:tak:moj maz jest ekspresowy:tak::-Ddobrze ze zaczynamy zawsze od gry wstepnej:-D

Mam chyba amnezje przedporodową :confused: wiem, że mam dzisiaj iśc do gina a nie pamiętam na którą, albo 15 albo 17 :/

Rzeczywiście amnezja:tak:ja nie mam tego problemu bo musze czekac w kolejce:-(

A ja się nieswojo czuję bez makijażu także nawet jak ma cały dzień w domu siedzieć to chociaż oczy podmalowac muszę :-D

ehehe dokładnie, to już jest zboczenie, wiem... ale ja się źle bez makijażu czuję :-D
a poza tym niestety musiałam dziś już się zwlec z łóżka...
serio się tak malujecie :O
ja kiedyś miałam obsesję na tym punkcie a teraz w ciąży to maluję sie na jakies specjalne wyjscia..
no i ostatnio zaczelam uzywać fluidu jak wychodze do sklepu bo mi sie jakies krosteczki porobily.. a ludzi straszyc nie chce...

trafiło we mnie 39 stopni... i jutrzejsze usg musaialam przelozyc.. :(
do nastepnego czwartku :angry::angry::angry::angry:

serio się tak malujecie :O
ja kiedyś miałam obsesję na tym punkcie a teraz w ciąży to maluję sie na jakies specjalne wyjscia..
no i ostatnio zaczelam uzywać fluidu jak wychodze do sklepu bo mi sie jakies krosteczki porobily.. a ludzi straszyc nie chce...

trafiło we mnie 39 stopni... i jutrzejsze usg musaialam przelozyc.. :(
do nastepnego czwartku :angry::angry::angry::angry:
Dzidziuś Ci się ugotuje!! :szok:

Ehh .. Ja też pójdę spać.. Mam dość czekania, wkurwia mnie że nawala kolejny raz... I smsa też nie można napisać, jeny..
Ja nie wiem, czy faceci to naprawde rozumieją tak, że jak sie 3 razy nie spóźni to za czwartym razem im się należy że się mogą spóźnić??

Deserek w postaci "a nie mówiłam" zostawię sobie na jutro, dziś wkurzona idę spać. Jeszcze mnie Jagódek okopie z tych nerwów..
Mam nadzieje ze nocka mineła bez nerwa i nie czekałaś dluzej ! A z facetami tak nie raz bywa ,moj sie musial dlugo uczyc a co mi chodzi ,ooooo !!!!!! Ale za to jak zakumal to stwierdzilam ze lepszego juz nie ma :) :-D

reklama
Mam nadzieje ze nocka mineła bez nerwa i nie czekałaś dluzej ! A z facetami tak nie raz bywa ,moj sie musial dlugo uczyc a co mi chodzi ,ooooo !!!!!! Ale za to jak zakumal to stwierdzilam ze lepszego juz nie ma :) :-D
No ja staram się cierpliwie tłumaczyć a jak nie dociera to niestety uciekam się do pokazania co robi źle przez moje zachowanie. Wtedy zwykle działa.. :-) Chociaz metoda nie jest dobra.

Do góry