reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cudeńka dla naszych Pociech:)

Zrobiłam zdjęcie zbiorcze tego co mamy na miejscu. Straszny bałagan, ale trudno :zawstydzona/y: Większość z tego to ciuszki, choć jest kilka pieluch, fotelik, kosz na pieluchy i przewijak. W Polsce czekają na nas wanienka, wózek, mata edukacyjna i mnóstwo innych większych rzeczy (głównie po bratanku i z allegro). Jak będę miała kiedyś czas to porobię zdjęcia niektórych ciuszków, choć jeszcze nie zabrałam się za ich pranie ani układanie - leżą jak przyjechały :zawstydzona/y:

2.jpg

niezly laduneczek !!!!

reklama
Dziekuje Lilijko, kurde naprawde wspaniale to lozeczko wyglada:tak:Moj ulubiony kolorek to niebieski, ale prawdopodobnie bedzie dziewczynka, wiec zastanawiam sie nad zoltym lub lososiowym - tez ladne kolorki, bo przeciez kto powiedzial, ze musi byc rozowy:-D

moja gwiazda bedzie miala poscielke w kolorze zielonym i druga kremowa :D

Lilijko-Lozeczko boskie naprawde!!!ja mam lozeczko po synku ,trzeba tylko kupic posciel i obicie na szczebeliki,tylko mi sie podoba taka posciel z zyrafami ma jaskrawe kolory ,a gdzies czytalam zeby kupowac w stonowanych kolorach ,coby dzidzi nie draznic,ile w tym prawdy nie wiem.

Wiecie co? Jak patrze na ten wątek, to mam wrażenie, że jestem jakaś nienormalna. Ja dla swojego maleństwa nie kupiłam jeszcze nic, dokładnie zero. Jakoś nie mam takiej potrzeby, podświadomość działa czy coś. Nie wiem.:-(
Łażę oczywiście po sklepach, oglądam, niektóre rzeczy mam wybrane, ale NIE MOGĘ kupić. Czuję, że NIE MOGĘ.
I raczej nie chodzi o przesądy, to nie to uczucie. Sama nie wiem.
Ja to przeczucie mialam z pierwszym dzieckiem :tak:. Teraz z doswiadczenia ( porod przedwczesny) wole sie przygotowac szybciej a przesady mam w nosie ot co ! Podziwiam za wytrwalosc!

reklama
Do góry