reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam was

Wpadlam wlasciwie zeby sie pozegnac, lece do PL na dwa tygodnie i nie bede miala dostepu do netu. Zycze wam zdrowka na te dwa tygodnie i mam nadzieje ze nie zapomnicie o mnie:-)

Pozdrawiam;-)

reklama
D:-):-)obry wieczór i dobranoc
No cóż wróciłam do pracy i nie mam szans na nadrobienie zaległości :zawstydzona/y:Ale choć trochę się starałam :-D Pozdrawiam wszystkie ciężarówki i życzę spokojnej nocy
Karoli4 nie przejmuj się miseczką E nie jesteś sama!!!!;-);-);-)
kubiaczka też mam te kropki na dekolcie piersiach i rękach - mają zejść po ciąży, a już bliżej niż dalej:tak::tak:
dorciaa ja też chcę ponauczać do grudnia:)), ale to musi być Twoja decyzja a nie męża:no:
pysia510 super że maleństwo zdrowe!!:-)
lilka 29 udanych wczasów szczęściaro:-):-):-)
andzia76 zazdroszczę Ci , że masz to za sobą, ja mam za 2 tygodnie glukozkę
sandrq, dażka witam nowe styczniówki
sylwia i agagsm 100 lat
morka zdrowiej kobieto, pij dużo herbatki z miodkiem i cytrynką
sylwia ja też tak mam, ginka dała jakieś globulki, bo ph było nie takie
joasia współczuję alergii i teściowej, rodzinka mojego męża też uwielbia urodzinki imieninki i rocznice- odruch wymiotny murowany. A spróbuj o czymś zapomnieć- gniew półroczny. Hmm z drugiej strony przynajmniej jest spokój:))
jola24 baw się dobrze w naszym pięknym kraju:))
Jezeli kogoś pominęłam sorki:-)

Ostatnia edycja:
Jezuuuuu,dziewczyny!Parę dni mnie nie było a tu tyle stron do nadrobienia...wiecie same,że to raczej nierealne w krótkim czasie :) ale do końca tygodnia mam zwolnienie,to postaram się chociaż w części...
Dopadła mnie ta cholerna rwa kulszowa...w pracy zrobiłam z siebie niezłe widowisko bo chodzić nie mogłam.Najlepszy ginekolog w promieniu 50 km przepisał mi Paracetamol 4x2tabl i basen he he
...ale to nie koniec...mam jeszcze skurcze...nie tak często jak w pierwszej ciąży ale za to silniejsze,bardziej bolące i ciągną do dołu...wszystko na raz,cholera!Muszę czekać do 28 tyg żeby dostać leki p\skurczowe....
Pewnie już wszyscy śpią...ja pisuję tak późno bo u mnie są 2 godz różnicy czasu.U mnie dopiero 20:54
Do jutra,mamuśki

:wściekła/y:Ja jeszcze nie spie ato przez mojego zadzwonil i poiwiedzial ze chce ze mna spedzic mily wieczor i zebym na niego poczekala , no czekalam do teraz dzwonie a on na to ze przeprasza ale siedzi jeszcze z robotnikami i nie mam jak wyjsc kuuuu......:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, jagby nie mogl wczesniej za dzwonic , ze nic z milego wieczoru. Ja jutro znow pobudka o 6-30 o on bedzie sie wylegiwac oj mowie wam , ze niekiedy mam dosc zycze milej nocki .Ja tez sie klade bo z nerwow brzuch mnie boli i ciagnie.:wściekła/y:

Dziś ja pobiję rekord pojawienia się na forum;-)
Niestety ale jak tylko pojawia sie jakiś problem w pracy czy w domu to zaraz nie mogę spać. Normalnie muszę przespać 8h, a tak 4h i się budzę.A wiem ,ze powinnam korzystać i spać póki jeszcze dzidzi nie ma:wściekła/y:

Witam porannie ja tez juz nie spie i oczywiscie wgole sie nie wyspalam , jestem padnieta ado tego cos mnie gardlo drapie, ide zrobic sobie kawe bo jeszcze spie,

Dzien dobry:tak:

Ja codziennie wstaje o 6 i wyprawiam męża do pracy:-D
Paulinka jeszcze spi wiec ja na BB...
Wcinam sniadanko, wczoraj naszło mnie na paste jajeczną i nic, tylko ją wcinam:-p
Kawki chyba tez sie napije, ale pozniej, jak mała wstanie:tak:

U nas ząbkowanie na całego... :zawstydzona/y: mała zawsze wtedy robi kupki cześciej i luzniejsze i zawsze dupke odparza:zawstydzona/y:wiec znów walczymy cholerka...

Dzis wazny dzien P. ma w pracy;-)Jak sie uda transakcja to bedziemy miec na wyprawke:-D

Miłego dnia dziewuszki!

cześć mamusie,
dzisiaj wstałam chyba prawą nogą, bo i nastrój mam lepszy, muszę uciekać do pracy, bo ostatnio zasiedziałam się za rana z wami i do szkoły podjechałam już z dzwonkiem taki było kocioł przed ósmą:tak:
dzisiaj po szkole gotuję pomidorową trzymać kciuki bo ja do zup mam 6 lewych rąk:-D
potem 3lekcje w domku i gonię do szkoły na wywiadówkę, hehe a już pare jedynek poszło, więc rodzice będą chcieli się ich pozbyć, będzie ciekawie:-D
normalnie musze znaleźć sobie coś do chrupania bo ostatnio jak przez całą ciążę do tej pory nic tak teraz w głowie mam tylko słodkie!czekolada i batoniki:szok:a waga w górę:szok:

trzymcie się ciepło, miłego dnia!!!:-D

reklama
Witam

ja na 10:00 do dentysty :sorry2:;-):-D 3 zęby będzie mi robić nie wiem czy dam radę :szok:

Kaja_10 miłej pracy :tak:
Dorciaa powodzenia przy pomidorowej :-D i jak z L4 idziesz?
Asiowo powodzenia oby się udało mężowi :tak:a mała biedna namęczy się z ząbkami :sorry2:
Emilia no później to się mało co wyśpisz ;-)
Dormark szkoda że z miłego wieczoru nici :sorry2:
Anetrix to nie ciekawie z tymi skurczami ale dasz radę musisz :tak:
Jola miłych wakacji ;-)
Asiax jak mogli ci BB zablokować :wściekła/y::sorry2:
Dażka
witaj :-)
Czechow
śliczne te naklejkiale lepiej nie ryzykować że ściany odejdą z naklejkami :sorry2:
Paulinaa może ginekolog zelazo ci da w ciąży nie ma idealnych wyników :tak:

Do góry