reklama
eijf
Fanka BB :)
jezu ja w ogole pic nie lubie ale na szczescie mam wspaniale wina to moze sie skusze?bedzie co swietowac w koncu to 8 lat z moim.dobra laski to od następnych przytulanek zastosujmy wszystkie ten sposób hehe może się uda :-) tylko przez całe płodne pić to mi się to jakoś nie widzi:-)
jagodka1231
dobra laski to od następnych przytulanek zastosujmy wszystkie ten sposób hehe może się uda :-) tylko przez całe płodne pić to mi się to jakoś nie widzi:-)
Fakt....jak tak dalej pójdzie to założymy wątek : STARACZKI AA

i bedziemy musiały się leczyć z alkoholizmu podczas starań o dziecko!
Przekonałyście mi... piję na umór!!!;-)
I znajac siebie przy ostatnim kielichu juz mi się ziewanie włączy!!!![]()
To wypij tylko tyle,żeby się rozluźnić,a nie ziewać

jagodka1231
jezu ja w ogole pic nie lubie ale na szczescie mam wspaniale wina to moze sie skusze?bedzie co swietowac w koncu to 8 lat z moim.
Oj jest co świetować!!!!!! Wszystkiego najlepszego!

Ja z moim m mieliśmy rocznice poznania 11lat a małzęnstwem jesteśmy 5 lat

Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Fakt....jak tak dalej pójdzie to założymy wątek : STARACZKI AAi bedziemy musiały się leczyć z alkoholizmu podczas starań o dziecko!
To wypij tylko tyle,żeby się rozluźnić,a nie ziewać![]()
Byłby niezły klops jakbyśmy wszystkie po pijaku zaciążyły... tyle starań i nic... pijane i fasola...!!! no nieźle...
starania o kolejne dziecko zaczęłabym wtedy od dobrego wina!!!!biedroneczka1980
O tak niezle jaja by byly, ale fakt tak ze dwa kieliszki winka dobrego to mozna przed sobie sie napic by myslenie wylaczyc a wlaczyc fantazje hehehehe

eijf
ja za piciem nie przepadam ale od jakiegos czasu moj chlopak interesuje sie winami i sciaga je z roznych stron swiata.moje ulubione(jak sie na winach nie znam tak to jest przepyszne) to takie z pld..afryki.hamilton russel sie nazywa.Cudo,ale ciezko je dostac.tzn ten rocznik o ktory nam chodzi.i wyobrazcie sobie ze ja caly czas myslac ze moge byc w ciazy ,wstrzymywalam sie przez te miesiace...teraz to chyba oleje.Byłby niezły klops jakbyśmy wszystkie po pijaku zaciążyły... tyle starań i nic... pijane i fasola...!!! no nieźle...starania o kolejne dziecko zaczęłabym wtedy od dobrego wina!!!!
ja za piciem nie przepadam ale od jakiegos czasu moj chlopak interesuje sie winami i sciaga je z roznych stron swiata.moje ulubione(jak sie na winach nie znam tak to jest przepyszne) to takie z pld..afryki.hamilton russel sie nazywa.Cudo,ale ciezko je dostac.tzn ten rocznik o ktory nam chodzi.i wyobrazcie sobie ze ja caly czas myslac ze moge byc w ciazy ,wstrzymywalam sie przez te miesiace...teraz to chyba oleje.
olej olej ! dopóki nie jesteś w ciąży możesz sobie wypić , no tak ??
A swoją drogą jak to fajnie brzmi , wino sprowadzane z Afryki :-) ja to sobie mogę np z ukrainy sprowadzić haha jakby któraś była zainteresowana to zapraszam na lampeczkę hehe
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: