biedroneczka1980
Fanka BB :)
kieliszek winka to czemu nie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no własnie dlatego mówię że nie dam rady przez całe płodne pić:-) a no i nie bierzemy pod uwagę tego że na kacu trzeba by było iść do pracy, a w mojej to niewskazane!tylko jak ja chcę 6 dni pod rząd się starać... to picie codziennie zakrawa już na alkoholizm!!!!![]()

no własnie dlatego mówię że nie dam rady przez całe płodne pić:-) a no i nie bierzemy pod uwagę tego że na kacu trzeba by było iść do pracy, a w mojej to niewskazane!![]()

tylko jak ja chcę 6 dni pod rząd się starać... to picie codziennie zakrawa już na alkoholizm!!!!![]()
no własnie dlatego mówię że nie dam rady przez całe płodne pić:-) a no i nie bierzemy pod uwagę tego że na kacu trzeba by było iść do pracy, a w mojej to niewskazane!![]()
a ja nie muszę bo siedze w pracy 

Hehe ja się piszę na winko nawet mój tata w domku robi:-)olej olej ! dopóki nie jesteś w ciąży możesz sobie wypić , no tak ??
A swoją drogą jak to fajnie brzmi , wino sprowadzane z Afryki :-) ja to sobie mogę np z ukrainy sprowadzić haha jakby któraś była zainteresowana to zapraszam na lampeczkę hehe