• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie,zarty zartami.a co do wina to ja tak juz jakos mam ze jak cos zamawiam to kurcze albo z daleka albo wieki czekac musze.ja np wszystkie sukienki na wesela sprowadzalam.tak wyszlo ze nigdy tu na miejscu kupic nie moglam..jak nie z polski leciala to z anglii.Dopiero co zamowilam sobie stoliczek (nawet nie stol salonowy)tylko taki stoliczek co sie stawia przy kanapie bo bedzie do salonowego pasowal i nie mieli juz go w sklpie.wiecie kiedy bedzie?w grudniu!rozbrajaja mnie no ale akurat mi sie nie spieszy wiec ok.mam tylko nadzieje ze bede go w stanie odebrac bo trzeba od razu jak zadzwonia...Kiedys na szafke pod tv 4 mc czekalam...

tylko jak ja chcę 6 dni pod rząd się starać... to picie codziennie zakrawa już na alkoholizm!!!!:-D

no własnie dlatego mówię że nie dam rady przez całe płodne pić:-) a no i nie bierzemy pod uwagę tego że na kacu trzeba by było iść do pracy, a w mojej to niewskazane!:-D

Lampka wina czy dwie lub drinek nie zaszkodzi,a może nawet pomóc wyluzowac i bawic sie dobrze!!!

No i wszystkie pouciekały....hehhehee .....:-D a ja nie muszę bo siedze w pracy :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry