I
iiwka
Gość
Dobrebuahahaaaaaaa..... nie wytrzymam....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pierwszy raz powiem chyba do mojego B. PIJ CZŁOWIEKU PIJ!!!!ILE WLEZIE!!!... a potem RÓB CZŁOWIEKU!!!!!!!!!!!!! ROB!!!!![]()

Ja znam dwie kobiety które tak miały.Mamy moich koleżanek.Jedna z nich dowiedziała się że była w ciąży jak poczuła kopnięcia w brzuchu i okazało się że w ciąży jest.Druga o 3 miesiąca miała okresZdaza sie ale to nie jest az tak czeste, ze wszystkich kobiet jakie znam ktore zaciazyly kiedykolwiek (no jest ich duzo hehehe) to tylko jedna tak miala, nie mowie o takich gdzies zaslyszanych tylko o kobietach ktore znam

Może to faktycznie dziwne,ale ja wiedziałam(tak jak pisałam wcześniej)Czułam tak-ciężko to opisać,naprawdę ciężko.ja sie zastanawiam bo czesto slysze ze jak sie jest w ciazy to sie wie...czy to prawda?niech wypowiedza sie te co byly w ciazy.co czulyscie i czy naprawde wiedzialyscie ze sie udalo?jakies konkretne objawy (bo jak wiadomo o te nie trudno.ja tam przez pierwsze pare mc wszystko mialam,a przynajmniej tak myslalam)

Objawy?Zanim zrobiłam test żadnych nie miałam,może niechęć do fajek... Później zrobiła test i były 2 grube krechy
jak zrobiłam test to poszłam lekarza i okazało się ze 4 tydzień.;-)