• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dobra laski to od następnych przytulanek zastosujmy wszystkie ten sposób hehe może się uda :-) tylko przez całe płodne pić to mi się to jakoś nie widzi:-)

Fakt....jak tak dalej pójdzie to założymy wątek : STARACZKI AA :-D:-D i bedziemy musiały się leczyć z alkoholizmu podczas starań o dziecko!:rofl2:

Przekonałyście mi... piję na umór!!!;-):-D
I znajac siebie przy ostatnim kielichu juz mi się ziewanie włączy!!!:szok:

To wypij tylko tyle,żeby się rozluźnić,a nie ziewać :tak::-D:-D

Fakt....jak tak dalej pójdzie to założymy wątek : STARACZKI AA :-D:-D i bedziemy musiały się leczyć z alkoholizmu podczas starań o dziecko!:rofl2:

To wypij tylko tyle,żeby się rozluźnić,a nie ziewać :tak::-D:-D

Byłby niezły klops jakbyśmy wszystkie po pijaku zaciążyły... tyle starań i nic... pijane i fasola...!!! no nieźle...:tak: starania o kolejne dziecko zaczęłabym wtedy od dobrego wina!!!!

Byłby niezły klops jakbyśmy wszystkie po pijaku zaciążyły... tyle starań i nic... pijane i fasola...!!! no nieźle...:tak: starania o kolejne dziecko zaczęłabym wtedy od dobrego wina!!!!
ja za piciem nie przepadam ale od jakiegos czasu moj chlopak interesuje sie winami i sciaga je z roznych stron swiata.moje ulubione(jak sie na winach nie znam tak to jest przepyszne) to takie z pld..afryki.hamilton russel sie nazywa.Cudo,ale ciezko je dostac.tzn ten rocznik o ktory nam chodzi.i wyobrazcie sobie ze ja caly czas myslac ze moge byc w ciazy ,wstrzymywalam sie przez te miesiace...teraz to chyba oleje.

ja za piciem nie przepadam ale od jakiegos czasu moj chlopak interesuje sie winami i sciaga je z roznych stron swiata.moje ulubione(jak sie na winach nie znam tak to jest przepyszne) to takie z pld..afryki.hamilton russel sie nazywa.Cudo,ale ciezko je dostac.tzn ten rocznik o ktory nam chodzi.i wyobrazcie sobie ze ja caly czas myslac ze moge byc w ciazy ,wstrzymywalam sie przez te miesiace...teraz to chyba oleje.

olej olej ! dopóki nie jesteś w ciąży możesz sobie wypić , no tak ??

A swoją drogą jak to fajnie brzmi , wino sprowadzane z Afryki :-) ja to sobie mogę np z ukrainy sprowadzić haha jakby któraś była zainteresowana to zapraszam na lampeczkę hehe

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry