reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

hej dziewczyny, kurcze, chyba łapie mnie przeziębienie..:( boli gardło, łamie w kościach..., nie chce brać zadnych tabletek, co robicie jak Was zaczyna cos łapać?
Mi pomaga cytryna. Dużo herbaty z wieeelką ilością cytrynki no i jeszcze pod wędlinę na chlebie wkładam kawałeczki czosnku no ale wiadomo czosnek to mało kto lubi:tak: ja akurat uwielbiam

reklama
No ja miałam najlepiej nad rankiem kiedy to chciałam na lewym boczku pospać, ale nie mogłam bo Myszka mnie w ten bok kopała, chciałam na prawy - to samo. I jak kłoda na plecach spałam:-)
a nawet nic nie mow ,moje dziecie tez lubi w nocy pobuszowac i nad rankiem wstaje calkiem zeskie do nastepnych kopow!:dry:

Witam dziewczyny!
Mea a ten antywirus online to jest darmowy? Bo mi dziś zablokowali konto że niby mam niebezpieczny komp a jak przeskanowałam w avaście to nic nie wykryło!:wściekła/y:
A to już nie pierwszy raz jak tak robią!

Na wizycie wszystko ok! Przytyłam 1,6 kg czyli w sumie niecałe 6!
Serduszko pięknie bije a za 2 tyg mamy usg:-):-):-)
Wyniki moczu idealne, ale krwi nie robili:no:

Byłam potem w sklepie w sprawie zmywarki i mam dodatkowo żelazko:-):-):-)
Z wymianą byłoby tyle zachodu że stwierdziłam że tą dziurkę zamaluję:tak:
A żelazko też chciałam kupić!
W sumie masz rację:-D masz jakiegoś gratisa:tak: ja miałam farta gdy kupowałam pralkę i kuchenkę była akurat likwidacja sklepu i kupiłam pralkę o wartości 1500 za 909zł a kuchenke 1200 za 740zł. I pierwszy raz miałam tak, że "zakochałam" się w sprzęcie AGD:-D:-D:-D bo jak zobaczyłam czarną pralkę ze srebrnym obramowaniem "wejścia" do bębna to odrazu ją chciałam i nie oglądałam innych hah:-):tak::tak::tak:

Witam dziewczyny!
Mea a ten antywirus online to jest darmowy? Bo mi dziś zablokowali konto że niby mam niebezpieczny komp a jak przeskanowałam w avaście to nic nie wykryło!:wściekła/y:
A to już nie pierwszy raz jak tak robią!

Na wizycie wszystko ok! Przytyłam 1,6 kg czyli w sumie niecałe 6!
Serduszko pięknie bije a za 2 tyg mamy usg:-):-):-)
Wyniki moczu idealne, ale krwi nie robili:no:

Byłam potem w sklepie w sprawie zmywarki i mam dodatkowo żelazko:-):-):-)
Z wymianą byłoby tyle zachodu że stwierdziłam że tą dziurkę zamaluję:tak:
A żelazko też chciałam kupić!

aga a ta dziura nie robi problemu w uzytkowaniu ? bo jak nie to fajnie sprawe zalatwilas :D

aga antywirus jest darmowy !!

Ostatnia edycja:
reklama
i'm back :-D
se kupiliśmy pralke :-D haa 1100zł ;| z 1389zł :-D
i u mamy byłam.. oO
i się pozytywnie zaskoczyłam.. pobeczała się.. pokazała co dla dzidzi kupiła :o
Bartka wycałowała przeprosiła nas za wszystko.. i zobaczymy na jak długo będzie ok...

Do góry