reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
hej dziewczynki :* uhuhu ale dlugo mnie nie bylo i w dodatku jestem tylko na chwilke i wracam 10 października ponieważ odpoczywam u kochanych teściów dzis do domku przyjechałam za zakupki:) a laptop zamowiony dla mnie przez tesciow przyjdzie dopiero własnie 10

Ja znów wstałam razem z T tym razem przed 5:-D
Później pewnie będę spać, ale co tam.
telewizor w końcu w domu:-) Stoi i gra, ale telewizję dopiero dziś idziemy załatwić hehehe, bo narazie 3 stacje na krzyż mamy.
Muszę dziś do dziekana jechać i z nim znów pogadać, bo drugi rok tuż tuż. jeszcze dwóch wyników nie znam, ale cierpliwie czekam, aż łaskawy pan doktor spóźnialski spr te prace!!

Witam się i ja, choć nie mam zwyczaju ostatnio budzić się i odpalać kompa z rana, ale . . .
Jak ma się dziecko ma się obowiązki :-) Młody mnie budzi, pospać nie da, dziś expresowo dałam mu płatki z mlekiem i spowrotem do wyrka, a że oczka mi się już nie chcą skleić to piszę :-)
Zamówiłam wczoraj przez allegro 3 bluzki, ciekawa jestem jak ja będę w nich wyglądać. W tej ciąży czuję się całkowicie nieatrakcyjnie. Jak oglądam te modelki na zdjęciach to chcę mieć już idealną figurę. Rany kiedy to będzie? I czy wogóle będzie? Boję się, że nie zrzucę kg. Ze Stasiem przytyłam 15kg, 13kg zeszło szybko, 2kg trzymały się dosyć długo, a potem zleciały same i te 2kg i dodatkowo 6kg. Nawet fajnie było być chudzielcem, choć M obijał się o moje wystające kości miednicy. Ale . . . nikt mi nie powiedział, że odstawiając od piersi mam też przestać jeść za dwóch i tak odzyskałam aż za dużo. W półtora roku doszło mi 8kg. Zaniedbałam się strasznie :zawstydzona/y: Ciekawe jak będzie tym razem?

I czy wogóle będzie? Boję się, że nie zrzucę kg. Ze Stasiem przytyłam 15kg, 13kg zeszło szybko, 2kg trzymały się dosyć długo, a potem zleciały same i te 2kg i dodatkowo 6kg. Nawet fajnie było być chudzielcem, choć M obijał się o moje wystające kości miednicy. Ale . . . nikt mi nie powiedział, że odstawiając od piersi mam też przestać jeść za dwóch i tak odzyskałam aż za dużo. W półtora roku doszło mi 8kg. Zaniedbałam się strasznie :zawstydzona/y: Ciekawe jak będzie tym razem?

Wczoraj nasłuchałam się opowieści od kobiety która przytyła .... 36 kg. Rany, jak ja bym tyle przybrała (przy mojej "mocnej" ;-) budowie), to by mi chyba kręgosłup strzelił.
Ja mam nadzieję, że jakos zrzucę. Nie idzie mi to nigdy łatwo, ale mam nadzieję, ze natura pomoże. Nie stać mnie na zakup nowych ciuchów do pracy w wiekszych rozmiarach, i nie po to zrzuciłam rozmiar w dół, żeby po urodzeniu do niego nie wrócić :-)

Właśnie obejrzałam swoje zdjęcia na nk i tak sobie myślałam, rany jak ja bym chciała jeszcze kiedyś wejść w te spodnie :-) Też liczę na pomoc natury bo odchudzanie wyszło mi tylko raz w życiu, ot lubię jeść i mam "słabą silną wolę" :-D
Ja też mam dziś trochę do zrobienia, zaraz szykuję siebie i małego bo chcemy jechać na ostatnie zawody skoków koni na powietrzu. Obiecałam to młodemu, choć wcale się na tym nie znamy. A potem jakiś obiad i wyjeżdżamy na weekend do znajomych. Liczę, że będę tam mogła skorzystać z internetu żeby was czytać.

reklama
dziewczyny APEL wlasnie rozmawiałam z KASIEKKRK bo mialysmy sie dzis zobaczyc i Kasiulka jest w chrzanowie w szpitalu do konca ciazy musi lezec bo ma skurcze i skrocona do konca szyjke macicy. KOCHANE TRZYMAC MI ZA NIA MOCNO MOCNO KCIUKI!

Do góry