reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

cos naszego ciasteczka nie widac chyba zapracowana jest z rana hehe :-):-)
my za troche uciekamy na sacerek tylko juz nie wiem gdzie mam odziennie chodzic :no::no:
a jutro chyba jedziemy na wies do dziadkow i wracamy w niedziele trzeba korzystac jeszcze poki jest pogoda :tak::tak:

reklama
masz racje- my tez mielsimy jechac ale mnie cos bierze
a w niedziele jedziemy do Rokitna na msze pomodlic sie zeby z mala bylo wszystko ok....

o to fajnie :-):-) bedzie dobrze nie martw sie :-):-)

az wstyd sie przyznac ale ja nigdy nie bylam w rokitnie a mam tam tylko 12 km :tak::tak:

dobra my idziemy sie ubierac i na spacerek smigamy :tak: narazie aniu !!
popracuj troszke :-D:-D

madzia no co ty:-Dnie bylas w rokitnie?
ania pr a cos malej dolega?czy ja nie w temacie?:rofl2:
kurde mielismy isc na pieszo ale tak mi sie niechce po tym miescie chodzic ze szok,masakra jakas,wiec autem jedziemy:-)
a tak mi sie nie chce tych ciast robic,boze co za lenia dzis mam:szok:
a ja to bym chciala miec swoj domek ale jedyne co mnie przeraza to to ze byloby wiecej do sprzatania,tu w domu czasem mi sie nie chce a co dopiero taki dom:szok::szok::szok::dobra lece sie szykowac;-)

Witam się z rana, ja jak zwykle na końcu:-D Pospaliśmy dziś wszyscy prucz mojego aż do prawie 8:szok: Zuzę kładę już tylko raz w południe więc temu mi tak śpi długo, fajnie:-) Pranko znów robiłam, dziś ciemne rzeczy i zaraz pójdę wywiesić. Schody umyłam bo kolej była, gary pomyte więc luz tylko pomysłu na obiad mi brak dziś piątek to bez mięsa:sorry2:co tu zrobić:confused::confused::confused:

Madzia my już za 2 tygodnie to już napewno wyprowadzka:tak: mojego kolega zwalnia mieszkanie już w ten wekend więc może już co nieco mój poprzewozi, może nawet uda się wcześniej tam pójść niż na początku października? zobaczymy kiedy dostanie od niego klucze...:-)

Aniu PR zdrówka ci życzę:tak:

Lecę zaraz do miasta coś na obiad kupić

Ostatnia edycja:
czesc wam
no nie to ze zapracowana jestem magda tylko starsz miala dzisiaj na 10:30 do szkloy
i trzeba bylo jej wydrukowac z neta informacje,
maja z niemieckiego przygotowac taka plansze o trystycznych miejscach itp.
wiec pierwsze co to poszly zamki na tapete:-D a potem basniowy szlak braci grimm:-):-) no i trzeba bylo pogrzebac i drukowac

Dodzwonilam sie do Szczecina
Juz po konsultacji kardiochirurgicznej.
Mała ma być nadal pod opieka kardiologa. Została zakwalifikowana do zabiegu zamkniecia Amplatzerem cale szczescie ze nie do operacji chirurgicznej.
Chca jeszcze poczekać z rok albo 2 (tzn. za roka lbo 2 znow do Szczecina na badania i konsultacje z kardiochirurgiem). Mam nadzieje ze do tego czasu cos sie poprawi. tzn. moze dziurka sie zmniejszy.

Dodzwonilam sie do Szczecina
Juz po konsultacji kardiochirurgicznej.
Mała ma być nadal pod opieka kardiologa. Została zakwalifikowana do zabiegu zamkniecia Amplatzerem cale szczescie ze nie do operacji chirurgicznej.
Chca jeszcze poczekać z rok albo 2 (tzn. za roka lbo 2 znow do Szczecina na badania i konsultacje z kardiochirurgiem). Mam nadzieje ze do tego czasu cos sie poprawi. tzn. moze dziurka sie zmniejszy.

aniu duuuuzo zdrowka dla corci, na pewno wszystko bedzie dobrze,
rozumiem ze dopiero teraz wykryto? moze genetyczne ale
wazne ze bez oprecji sie obejdzie:-):-)
musimy sie spotkac na kawie i ciachu i pogadac rzut beretem mieszkamy od siebie:-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc mamuski !!
my wlasnie wrocilismy ze spacerku
smile.gif

bylismy w parku na zamku bo nasze przedszkole mialo tam wystepy
mieli dzien ekologiczny cos takiego...:tak:
wiec bylismy zobaczyc jak nasza hania powie wierszyk
ale bylo dobrze,ladnie powiedziala
smile.gif
potem grupa dostala 2 torby prezentow bloki,kredki itp dla przedszkola
smile.gif

po drodze zakupy i teraz posiedzimy w domu bo gotuje golonke dla mojego m bo lubi wiec mu kupilam niech sie chlopina cieszy
tongue.gif
...
tylko teraz pol dnia bedzie sie gotowala ech...:angry::angry:

ide sobie herbatke moja zrobic :-):-)

Do góry