madzik_
Fanka BB :)
Przepraszam
ja nie miałam na myśli MM, pisząc o tym skoczku:-( Napisałam tylko ze słyszałam że niezdrowy ale z pytajnikiem czy to potwierdzacie:-
-
-(
A potem napisałam że jak dziec ko poskaka w tym 5 minut to napewno nic mu sie nie stanie...
Dobra chyba lepiej jak sie zamknę:-
-( przepraszam:-(
ja nie miałam na myśli MM, pisząc o tym skoczku:-( Napisałam tylko ze słyszałam że niezdrowy ale z pytajnikiem czy to potwierdzacie:-A potem napisałam że jak dziec ko poskaka w tym 5 minut to napewno nic mu sie nie stanie...
Dobra chyba lepiej jak sie zamknę:-

tylko nie wiem dlaczego.. bo jestem pewna ze kazda z Was jezeli dostalaby skoczka w prezencie to uzywalaby go chociaz kilka minut dziennie
Po raz trzeci juz dzis tez powtorze,ze nic co stosowane w nadmiarze nie szkodzi na pewno
woli kable,piloty od TV,kapcie,graty z szafki wyciagac,lapas za obrus od stolu-a zabawki leza w kacie.
). po to, żebym mogła miec dodatkowy moment na zrobienie czegokolwiek w domu z moim dzieckiem "na raczkach". w foteliku do karmienia w kuchni posiedzi około 15 minut - dzięki skoczkowi zyskam powiedzmy dodatkowe 10. sorry ale są mi potrzebne - i moim nerwom też bo latanie co chwilka do kwękającego dziecka działa na mnie okropnie. pewnie więc skoczek będzie - ale dopiero ja mała zacznie siadać 0- żeby własnie nie zaszkodzić na biodra. i też mała nie będzie przesiadywać w nim tylko raczej okazjonalnie. Wydaje mi się MM że fajnie że masz skoczka