reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry ja juz wstalam i szymek tez:-):-)
noc srednia bo hania nam wymiotowala 3 razy
eek.gif
:angry::angry:
nie wiem od czego teraz jeszcze spi..mam nadzieje ze juz dzis bedzie dobrze bo przeciez jedziemy...
smile.gif
ja laski juz nie zajrze bo kolo 10 spadamy na wies do dziadkow wiec ide myc lepek i spakowac torbe
wracamy jutro popoludniu
wiec do jutra buziaki !!!:-)
:-):-)

reklama
dzien dobry:-)
madzia oj to nie dobrze,moze sie zatrula w przedszkolu,
no my bedziemy po poludniu na 16 jest roczek,
zmykam po chlebek do sklepu
milego weekendu:-)

czesc z rana
napisalam sie a tu mi posta wcielo :wściekła/y:
marzenka to okazja zeby pojesc troche slodkosci;-)
moje jutro ida do kolezanki na urodziny ale do fikolandu, moda taka zapanowala no ale jak 5 latkowi robi sie urodziny na 20 osob to tak jest
dla mnie osobiscie strata pieniedzy wolalabym gdzies pojechac i pozwiedzac
no ale to ja

beti my mamy na 16 godz byc wiec moze wczesniej jakos,tak myslalam zeby kolo 14 wyjechac z sw,ja nie mam kasy na koncie jak cos to dzwon:-)

czesc ciasteczko:-)
hmmm slodkosci :rofl2:ja czekam tylko na salatke gyros:-Dprzyjaciolka zrobila a tak mi kiedys smakowala ze szok:-D:-D:-D:-D:-D

o gyroska ja tez lubie ale nawet jak robie lub jestesmy gdzies gdzie jest to bardzo malo jej jem bo duzo kalorii ma:-( no ale mojemu M to nie przeszkadza tylko potem slysze no musialem w przesunac pasek o kolejna dziurke:-D:-D:-D

reklama
ciateczko moj tez lubi wszytsko co ma w sobie mieso z piersi:-D:-D:-D:-D:-D
znalazlam jakis nowy przepis na paleczki z piersi kuraka ale mam na latopie i chyba jutro zaserwuje mojemu,bo zopini bardzo dobry z tego co czytalam:-D:-D:-D:-D
a ja ciagle podjadam tego murzynka,na jutro to zaraz nic nie zostanie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtylko mojemu to bardziej ten z gruszkami smakuje jeszcze bardziej bo zpolewa jest:-D:-D:-D:-D
dobra mykam kurze poscierac i moje kwiatki podlac:-)
madziarena cos dawno sie nie odzywala:rofl2:kochana jak zdrowko?jak dzidzia?:-)

Do góry