reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

te gwiazda !! wracam w niedziele :D

nie zamierzam was nadraiac bo to nie na to czas :)

po krotce powiem co u lekarza ...
mala sie ladnie rozwija i wszystko z nia ok, ulozyla sie glowka w dol i wali mnie po pecherzu nie z nogi tylko wlasnie z glowki ... no coz jakos dam rade :D
wagi nie podawal ale wstrzelila sie z wymiarami pomiedzy 24(4)a 25(1) wiec jak najbardziej prawidlowo :)
szyjka trzyma jak zwykle idealnie i trza sie z tego cieszyc :D
gorsza sprawa z moim cisnieniem bo w gabinecie skoczylo do 160/100 i dostalam leki na obnizenie :D

na sklepy jade jutro :) dam znac co bedziewynikiem przegladu :D
:) Wiec ja czekam na ciebie z utesknieniem :p
a z cisnieniem tez tak mam haa haa :)
Odwiozłam męża do pracy, zjem coś i szykuję się do gina.
Mąż chory i mnie chyba coś bierze:-(
pochwalę się po usg:tak:
Koniecznie daj znac jak po wizycie !!!

Ostatnia edycja:
reklama
hejo

ja jak zwykle nocka cud ;-)
o 12 się uśpiłam, 4 razy wstawałam do kibla, dodatkowo godzinna przerwa w spaniu bo bezsenność jakaś mnie dopadła :baffled: i o 7 wstałam :dry: super :-)

;-)

Ja mam to samo :( .....O 12 cud ze wogole zasnełam , o 4 :30 wstalam bo glodna bylam i siku i dupa juz nie zasnelam do godziny 7 rano wlaczylam sobie telewizor .....o 8 juz bylam na nogach.Czuje ze jestem juz zmeczona na maxa tym niewysypianiem sie ,boje sie ze to sie odbije na zdrowiu moim i malenstwa ! W dzien za cholere nie zasne!!!!!
też nie mam dostępu do zamkniętego wątku :-(
Zaraz podesle zaproszenie :) !
Asia, widziałam nowy nabytek. Ładne to łóżeczko, miłą niespodzianką ci mąż zrobił, hihihi.Też bym się cieszyła My łóżeczko kupujemy w przyszłym miesiącu. Już nie mogę się doczekać. Jak już stanie w naszej sypialni, to chyba dopiero do mnie dotrze, jak niewiele czasu zostało do grudnia.:-D
Kochana Ja tak mocno sie ciesze tym lozeczkiem i tym jak maz sie postaral aby sprawic mi przyjemnosc ze normalnie dzis z rana wstalam i dalej je podziwiam hahahah :) A mojemu powiedzialam ze jest najwspanialszym tata i mezem na swiecie - ale chlop urusł :)
No ja jak zobaczylam wyrko to normalnie uswiadomilam sobie ze to jeszcze tylko kilka tygodni ,i Filipek bedzie tam lezal :)

Dziewczyny wyczytałam gdzieś, że jest coś takiego, jak wkładki laktacyjne wielorazowe (z firmy Avent albo Mendala czy jakoś tak). Chyba się w nie zaopatrzę, bo są nieco droższe, ale za to można je prać w pralce (mają specjalny woreczek do prania), więc i dłużej posłużą. Czy któraś z was ich używała?????

Ja nie słyszłam o nich rowniez ,ale rzecz ciekawa :)

Witam się:)
i się pochwalę.. mama moja zaproponowała kupno łóżeczka tylko mam jej pkazać jakie mi się podoba i pojedziemy kupić :D
i delikatnie nasunęła że i wózek też chce kupić. :O
przydał się taki czas odpoczynku :)
NO widzisz !!!!! Mama zmiekła na całego :) Ciesz sie i pielegnujcie wasze wiezi teraz aby sie zas nie skupkały :) Razem musicie dbac o to aby bylo dobrze i przyjemnie miedzy wami :)

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki u mnie tez piekna pogoda az sie chce wyjsc sniadanko opedzlowane i koncze ogladac dzien dobry tvn. NO a ja kurcze tez mam 28 wizyte u gina ale niestety bez usg:( Dopiero za miesiac bede sobie dzidzie ogladac.
Jezeli chodzi o cisnienie w domu mam zawsze ksiazkowe albo za niskie a u ginki mojej 160 ostatnio mialam:)

witam się zakatarzona, znowu... mężula też rozłożyło, nie mógł spać w nocy a ja razem z nim, bo co chwila mu herbaty robiłam :-( i taki chory poszedł do pracy...

ja się zaraz muszę zabrać za porządki i jakiś obiad, chociaż wcale mi się nie chce.
wczoraj ukradłam słuchawki mamie i słuchałam bicia serduszka malutkiej... mocne jak dzwon :-) tylko nie spodobało jej się to chyba, bo na zakończenie kopnęła centralnie w słuchawkę... myślałam, że mi bębenki pękną! :dry:

NO ale super :) Ja sie juz nie moge doczekac !!!!! W poniedzialek bede dzownic potwierdzac termin ,bo Jarek mowil ze juz w niedzele bedzie haaaa :) Wiec spoko na 28 moge potwierdzic ten termin :)
A 23 mam wizyte u swego gina :)
ja 28ego USG i 30ego wizyta ;)
Dziewczyny robilyscie Antygen HBs????? Bo ja wlasnie zapytalam sama mojego gina czy mam zrobic to mowi ze tak bo chyba zapomnial mi pwoeidziec a to obowiazkowe chyba? Jak tak to kiedy to robilyscie?

23marta te sklepy o ktorych pisałam to nie sa do ogladania tylko juz raczej do kupowania niema tam jakis wielkich ekspozycji bo ceny maja niezłe i ten na rokicnskiej to nie dhl jak pisałam wczesniej tylkodlh sorki pomyłka mozesz sobie na necie zobaczyc adres to jest przed selgrosem jadac od centrum
jak to do kupowania a nie do ogladania, przeciez nie kupie czegos co bedzie zapakowane w paczki logiczne ze musze to najpierw obejrzec ;)

ja 28ego USG i 30ego wizyta ;)
Dziewczyny robilyscie Antygen HBs????? Bo ja wlasnie zapytalam sama mojego gina czy mam zrobic to mowi ze tak bo chyba zapomnial mi pwoeidziec a to obowiazkowe chyba? Jak tak to kiedy to robilyscie?

Marta, no ja hbs miałam robiony 2 razy - po 3 wizycie czyli jakoś w 16 tc (ujemny) i jak mnie zatrzymali w szpitalu - 21 tc (ujemny). to badanie jest obowiązkowe.

reklama
Do góry