reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze zdjecia naszych pociech ...z zewnątrz i od środka ;)

Ka...M gdzie Ty nosisz to dziecko??? Jestem w szoku:szok: może na plecach?;-) Pokaż nam jeszcze siebie od tyłu;-) U Ciebie w ogóle ciąży nie widać no i wyglądasz bardzo ładnie:tak:
haha najlepiej to jeszcze zrobię od dołu i od góry:-p:-p:-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
hiii...

i dziękuję za komplemecik:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: aż poczerwieniałam toszkę ...
ale uwierz ż już widać powoli mój okrąglejący brzuszek:tak::-D

reklama
mi też wujek dzisiaj powiedział że zaczyna już widać że jestem w ciąży ;-)ale ja to nic leżałam w szpitalu z taką panią która była w 34 tyg przytyła 5 kg i brzucha nie miała wcale :szok:

no faktycznie teraz dopiero zerknęłam na inne... to nic że malutki ale najważniejsze mieści w sobie duzo szcześcia....:-) to najwazniejsze nie wielkość sie liczy

z małym opóźnieniem bo miałam gości...
no ale wklejam zdjęcie z rana... :tak: specjalnie na życzenie bokiem:-D
ale chciałam dodać że jak chce mi się siusiu albo się najem to brzusio jest trochę większy bo dzidzia się wiercii wtedy:-D....
p1070948q.jpg

z małym opóźnieniem bo miałam gości...
no ale wklejam zdjęcie z rana... :tak: specjalnie na życzenie bokiem:-D
ale chciałam dodać że jak chce mi się siusiu albo się najem to brzusio jest trochę większy bo dzidzia się wiercii wtedy:-D....

Kamilko widac brzusio i jest przekochany ale ja i tak nie rozumiem gdzie sie ta dzidzia miesci :-D:tak::-)

musi być widać...:-D czasem jest nieco większy...
ale to nie zawsze... więc jak będę w któryś dzień po całym dniu zmęczona to wtedy widać bardziej...
i zrobię zdjęcie....:-D

reklama
super dziewczynki! prześliczne te brzuszki!

Olica masz urodę Kleopatry, a właściwie to pewnie przez te włoski tak wyglądasz (i to jest komplement jakby co ;-) )bardzo ładnie Ci w czerwonym :-)

mary_mary oj urósł Ci brzuszek! fajowy!

cukiereczku jakie pomysłowe zdjęcie! brzuszek cudo :-)

Ka..M'cia po prostu szok! też sie zastanawiam gdzie Twój brzuszek ? :szok: no jak nic w domu go zostawiłaś :-)
na serio też się zastanawiam gdzie ta Wasza Victoria się podziewa :-) ale jak napisała Helenka - nie wielkość się liczy!

Do góry