reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Hej dziewczynki:) A u mnie dziś temperatura poszła mocno do góry ale podejrzewam, ze to przez przeziębienie:( Obudziłam sie dziś z bólem gardła i zapchanym nosem... Od rana czuję sie fatalnie. Na szczęście szyja przestała boleć:) No nic... Pozostaje cierpliwie czekać. @ powinnam dostać w czwartek. Mam nadzieję, ze z powodu przeziębienia nic się nie poprzestawia... No i teraz zaczęłam odczuwać lekkie mdlości ale to może dlatego, że niedawno wstałam i jeszcze nie zjadłam sniadania albo od przeziębienia.

reklama
Hej dziewczynki:) A u mnie dziś temperatura poszła mocno do góry ale podejrzewam, ze to przez przeziębienie:( Obudziłam sie dziś z bólem gardła i zapchanym nosem... Od rana czuję sie fatalnie. Na szczęście szyja przestała boleć:) No nic... Pozostaje cierpliwie czekać. @ powinnam dostać w czwartek. Mam nadzieję, ze z powodu przeziębienia nic się nie poprzestawia... No i teraz zaczęłam odczuwać lekkie mdlości ale to może dlatego, że niedawno wstałam i jeszcze nie zjadłam sniadania albo od przeziębienia.
moze,moze,moze...zeczywiscie gdybanie ci na razie tylko pozostaje,szczegolnie ze czujesz sie przeziebiona.No ale temperatura ladnie podeszla ci do gory i jutro moglabys pokusic sie o jakis czuly test bo to chyba twoj 12dpo.

To mój 11dpo. Mogłabym zrobć test ale jednak sie boję, ze jak zobaczę 1 kreske to znów zacznę schizować... Wole poczekać do czwartku. Wtedy wszystko powinno się wyjaśnić...

Widzę, ze dziś straszne pustki...Ja uciekam bo muszę oddać tacie samochód. Miłego dnia dziewczynki:) Może uda mi sie zajrzeć do Was później:) Buziole dla Was:*

Cześć Staraczki!!! Myślałam że dostałam wczoraj @, lekkie plamienie tak jak zwykle na początku, i na tym koniec... już 12 godzin i nic!!! Myślałam że może fasolka, zrobiłam dziś teścik rano i wielki negatyw... już sama nie wiem co mam o tym myśleć...

cześć dziewczynki, wpadam tylko na chwilę, bo zaraz jedziemy na poprawiny... byłam wczoraj na weselu, poszliśmy spać po 3 w nocy, a tempkę mierzyłam o 7, więc zaznaczyłam ją jako zakłóconą... Dzisiaj niżej i niestety musze Wam powiedzieć, że na 99% dostanę w najbliśzym czasie @, bo to czuję :-( tempka niższa, no ale to mogło być przez mało snu - jednak zmierzyłam sobie też przed chwilą jakoś i też mam niziutko, a w dzień powinnam mieć wyższą :-( ta tempka przed chwilą ma wysokość charakterystyczną dla pierwszej fazy niestety... więc czekam na @ i jest mi trochę przykro :-(

trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny które na dniach testują :tak:

cześć dziewczynki, wpadam tylko na chwilę, bo zaraz jedziemy na poprawiny... byłam wczoraj na weselu, poszliśmy spać po 3 w nocy, a tempkę mierzyłam o 7, więc zaznaczyłam ją jako zakłóconą... Dzisiaj niżej i niestety musze Wam powiedzieć, że na 99% dostanę w najbliśzym czasie @, bo to czuję :-( tempka niższa, no ale to mogło być przez mało snu - jednak zmierzyłam sobie też przed chwilą jakoś i też mam niziutko, a w dzień powinnam mieć wyższą :-( ta tempka przed chwilą ma wysokość charakterystyczną dla pierwszej fazy niestety... więc czekam na @ i jest mi trochę przykro :-(

sama piszesz, że temperatura była zakłócona, więć może to jeszcze o niczym nie świadczy, może to tylko przez nieprzespaną noc?? poza tym spadek nie jest przecież aż taki duży...

nie bede cie pocieszac i nakrecac.W sumie ta temperatura nie jest jeszcze tak tragiczna.Zobaczysz co bedzie jutro.Ja tez w sumie tlumaczylam sobie ostatnio spadek tym ze balowalam do pozna ale niestety na drugi dzien bylo podobnie...No a jesli u ciebie bedzie inaczej to bedziesz miala mila niespodzianke:)
Mnie tez jest chyba coraz bardziej przykro.Te pierwsze 2 razy jakos czlowiek przezyl ale to juz pol roku mija...Mam watpliwosci czy w ogole sie uda.eh.smutne to wszystko

reklama
a my (tak dla zmiany tematu) gadalismy wczoraj o ewentualnych wakacjach jeszcze w tym roku.Jest szansa ze pojedziemy gdzies daleko (np.na curacao) w listopadzie,ale za bardzo nie chce sie cieszyc bo juz w ubieglym roku jechalismy do meksyku a potem praca mojego pokrzyzowala nam plany.Dlatego jak pojedziemy to fajnie a jak nie to skocze do polski i znow bede odwiedzac lekarzy.jesli sie nie uda do tego czasu oczywiscie a moze tak czy tak.
Dzis zobaczymy jakie sa ceny i musze tak to poobliczac by nie wypadlo na @.Mam na szczescie dosyc regularna wiec jest szansa ze trafie.Bo ostatnio w ogole o tym nie pomyslalam i mialam podczas wakacji.Nie byla to tragedia ale wiadomo,zawsze lepiej bez szczegolnie jak sie w kostiumie kapielowym chodzi.

Do góry