Noukie
Majowa mama 2007
Kiciaq u Ciebie to chyba za wcześnie za test, cokolwiek jest napisane na opakowaniu.
Eijf często latamy przez Amsterdam do PL, ja lotnisk nie znoszę, a już koczowanie na lotnisku z dzieckiem to w ogóle makabra. co do zakupów to nie bardzo nie lubię, nie jestem typową kobietką :-) a sam Amsterdam uwielbiam, Holandię zresztą też, poważnie zastanawialiśmy się nad przeprowadzką do NL ale wygrała UK ze względu na język. ja to pewnie szybko bym się nauczyła niderlandzkiego bo mówię i po angielsku i po niemiecku, ale mąż miałby duży problem bo on talentu do języków nie ma.
A ja mam Nl pod nosem i ani razu np w Amsterdamie nie bylam
mojego M siostra w Eindhovenie mieszka i tez jeszcze u niej nie bylismy
duzo zato jezdzimy nad morze do Nl kocham te plaze bo nasze w Be takie troche komercyjne
i w tym roku jedziemy do Eftelingu w grudniu bo tez jeszcze nie bylam
a co do zakupow to ja kocham zakupy a najbardziej wyprzedaze
takze bol owulacyjny jeszcze nie swiadczy ze jest juz owu
ja bym granice nawet plus minus 5 dni dala od tego bolu
Zobaczymy. W 13-14 dc mam przyjsc na usg to zobaczymy czy urosly, jesli nie to bede brala CLO i luteine. No ale zawsze jest jeszcze szansa ze juz jestem w ciazy, hehe Zrobil mi usg, ale w sumie nie wiem po co, bo ani to owulacja ani czas na sprawdzenie czy jest ciaza.. dobrze ze mam to w pakiecie i placic nie musialam ;-)
ja mam podobna sytuacje jak emilchen tempka spada ale nie mam testu więc czekam co sie wydarzy jutro strasznie marzna mi dosłownie dłonie i stopy sa lodowate