Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
duża różnica pomiędzy badaniami, a teraz (3dc) nie byłaś zestresowana, nie biegłaś na badanie, wszystko było jak poprzednio?
tak, prolaktyna to hormon stresu, trzeba na badanie przyjść spokojniutko, chwilkę odpocząć, nie w biegu. myślę, że musisz zrobić badanie po raz trzeci żeby się upewnić czy masz jakiś problem czy nie, najlepiej zrób badanie 7dpo. a masz regularną owu?
.
trzymam kciukioj emma to tak jak ja!kiedys potrafilam caly dzien spedzic na zakupach a dzis to niemal kara.ide jak naprawde cos musze.Przewaznie mam swoje stale sklepy i marki i wiem czego chce.Kupuje i ide do domu bo mnie to meczy oraz rzeczywiscie czesciej kupuje przez internet(ale niesttey nie wszystko sie da).No a zakupy zywieniowe to robi moj chlopak.ja tylko liste robieKiciaq u Ciebie to chyba za wcześnie za test, cokolwiek jest napisane na opakowaniu.
Eijf często latamy przez Amsterdam do PL, ja lotnisk nie znoszę, a już koczowanie na lotnisku z dzieckiem to w ogóle makabra. co do zakupów to nie bardzo nie lubię, nie jestem typową kobietką :-) a sam Amsterdam uwielbiam, Holandię zresztą też, poważnie zastanawialiśmy się nad przeprowadzką do NL ale wygrała UK ze względu na język. ja to pewnie szybko bym się nauczyła niderlandzkiego bo mówię i po angielsku i po niemiecku, ale mąż miałby duży problem bo on talentu do języków nie ma.
a w ktorym dniu po owu?bo widze ze chyba 5 dni do terminu @ masz.To jeszcze sporo.Ja zazwyczaj zaczynalam od 10 dpoczesc dziewczyny ja tylko na chwile robilam wczoraj test - negatywny, niestety znowu:-(