reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Dziewczyny, czy wy też macie takiego mega lenia dzisiaj jak ja? Nic mi się nie chce, zanudzę się na śmierć!!!!:eek::eek::eek: Nawet na spacer nie chce mi się tyłka dźwignąć.:wściekła/y:
NO to witam w klubie tez sie zaraz zanudze i wyjsc mi sie nie chce bo po prostu nie mam z kim jeszcze 5 tyg sama:( NO ale juz oko pomalowalam i pojde na sile chociaz na godzinke sie przejsc bo zwariuje hehe wymecze sie i mi przejdzie handra;)

reklama
to ciekawe bo septolete nie mozna brac w ciazy ... mi lekarz mowil ze tylko tantum w tabletkach mozna spokojnie brac ...
Jak widać każdy lekarz mówi co innego a z drugiej strony gdybym miała patrzeć jakie leki wolno mi brać w ciąży na kamicę nerkową to wyszłoby,że żadnych nie mogę.
Wybacz ale ja ufam swojemu lekarzowi i skoro on tak mówi to znaczy,że ma podstawy.
Dużo choruję w ciąży i do tej pory żaden z przepisanych mi leków nie zrobił krzywdy ani mi ani dziecku a 90% z nich jest podobno zabronionych

NO to witam w klubie tez sie zaraz zanudze i wyjsc mi sie nie chce bo po prostu nie mam z kim jeszcze 5 tyg sama:( NO ale juz oko pomalowalam i pojde na sile chociaz na godzinke sie przejsc bo zwariuje hehe wymecze sie i mi przejdzie handra;)
to może wyskoczymy gdzieś razem tak wirtualnie bo ja też cały dzień sama i w dodatku mam smaka na pizzę a mąż zostawił swoją kartę do bankomatu w kuchni a w portfelu ma 10 zł więc muszę się obejść smakiem:-(

kopciuszek2107 masy rowerowe to takie zorganizowane przejazdy dużej ilości ludzi przez miasto - organizowane przez stowarzyszenia rowerowe pod nadzorem policji, straży miejskiej (u nas nawet straż się zaopatrzyła w rowery :-D) i ratowników (w razie kolizji). Organizowane (w ładą pogodę) raz na miesiąc.
fajna zabawa, a przy okazji promocja jazdy na rowerze i zdrowego stylu życia. Mój T jest 'zamieszany:-D' w to wszstko, bo jest wiceprezesem takiego stowarzyszenia, a ja wiceprezesowa jestem:-D:-D:-D:-D

Dziś Dzień bez samochodu! Mój T pojechał na rajd rowerowy, a przed chwilą dzwonił, że jest na pikniku z okazji tego dnia.
Ma mi grześka przywieść, bo rozdają:-)

to może wyskoczymy gdzieś razem tak wirtualnie bo ja też cały dzień sama i w dodatku mam smaka na pizzę a mąż zostawił swoją kartę do bankomatu w kuchni a w portfelu ma 10 zł więc muszę się obejść smakiem:-(
Hehe pewnie mozemy wyskoczyc kiedy tylko chcesz;) Ja wlasnie ze spacerku wrocilam zrobilam ponad 5 km wiec jak wrocilam do domku to od razu humor lepszy hehe a o pizzy mi nie mow ja w ciazy mam ciagle na nia ochote no ale nie jem za czesto bo pulpet ze mnie straszny;/

dziewczyny robię sernik, ale w przepisie napisane jest, że potrzeba 800g serka homo, a ja mam tylko 360...co robić?
może bez serka zrobic?

hej hej

Poczytałam i widze że temat porodów nadal aktualny - ja się staram jeszcze o tym nie myśleć.

Mea - super rozeznanie zrobiłaś wśród wózków. A nie natknęłaś się czasem gdzieś na tego Mikado Bostona?

Jeżeli ktoś jeszcze nie pił glukozy to tragedii nie ma. Ja miałam 75 - wypiłam szybko i z cytrynką i luzik. Troche słodkie ale posmak cytrynki mniam. Tylko mi się masakrycznie chciało spaaaaaać po, no i krew pobierana 3 razy.

Ja dziś byłam na obiadku w knajpie z rodzicami - zabrali mnie z okazji urodzin, które wypadają jutro. Nawet fajnie było i jedzonko pycha. :tak:

reklama
Do góry