reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dzięki za uznanie dziewczyny, no proszę ja sobie spokojnie na bezrobociu siedzę, a tu taka fucha mi z nieba spadła- szef jadłodajni "u kwiatuszka" :) nic tylko brać się do roboty,
a na te kopytka też mi ślinka leci, narobiłyście mi apetytu zwłaszcza, że tak dobrze komponowałyby się z moim gulaszem :tak:
zaraz bym sobie zrobiła, gdyby nie to, że od wczoraj mam lodówkę zawaloną pierogami i muszę poczekać aż znikną :)
chętnych zapraszam na obiad
:-)

Amorku dziewczyny mają rację, babcia nie chciała byś się męczyła taką długą drogą, lepiej pożegnaj ją w zaciszu swojego serca

jezu pierogi:-) uwielbiam!!! kwiatuszek.pregnet przeslij mi troche!!! tutaj nie mam takiego sera jak w polsce jest i dlatego nie robie, ale zawsze jak przyjezdzam do mamy to po pierwsze pierogi!! moje ulubione danie, ale mam smaka teraz, ja chce pieroga!!!!:rofl2:

Do Polski wybieramy sie mniej wiecej za 2,5 roku. Moj maz koniecznie chce zobaczyc prawdziwa zime - mam nadzieje, ze niezle na ta okazje popada :-). no i chce zarejestrowac dziecko w Polsce, by mialo podwojne obywatelstwo
a nie da sie przez ambasade RP w Maksyku zalatwic tego polskiego obywatelstwa dla Malenstwa? ja wlasnie tak planuje swojemu Kropkowi zalatwic polskie w Dublinie.

Kurcze, powiem Wam, że mam doła jak nigdy. Oblałam ostatni egzamin na 5tym roku studiów (nie mogłam być na 1szym terminie, a drugiego nie zdałam) i strasznie mi to wszystko komplikuje:( Wykładowca (laska niestety) powiedziała, że nic jej nie obchodzi że miałam już termin obrony wyznaczony i że jestem w ciąży i w związku z tym nie będę mogła w styczniu czy lutym ponownie zdawać egzaminu (nie polecę przecież do Pl w 31 - 33 tyg ciąży (niby można latać do 32go ale nie chce ryzykować). A miało być tak pięknie...

Kurcze, powiem Wam, że mam doła jak nigdy. Oblałam ostatni egzamin na 5tym roku studiów (nie mogłam być na 1szym terminie, a drugiego nie zdałam) i strasznie mi to wszystko komplikuje:( Wykładowca (laska niestety) powiedziała, że nic jej nie obchodzi że miałam już termin obrony wyznaczony i że jestem w ciąży i w związku z tym nie będę mogła w styczniu czy lutym ponownie zdawać egzaminu (nie polecę przecież do Pl w 31 - 33 tyg ciąży (niby można latać do 32go ale nie chce ryzykować). A miało być tak pięknie...

a niby kobieta kobietę zrozumie najlepiej....

ech.... baby czasami potrafia być dużo gorsze niż panowie..

mam nadzieję,że uda sie jakos wyjśc z tej sytuacji.

trzymam kciuki

Ja też dzisiaj na pierogach :-D
Wczoraj teściowa u mnie była i powiedziała, że jej twaróg i ziemniaki zostały, więc zrobi pierogi, to od razu się zamówiłam i męża dziś po pracy wysłałam do teściowej.
Pierożki były z twarogiem i miętą, ja tego w domu nigdy nie jadłam mąż tak.

Dagsila - 8kg w dół to strasznie dużo, ale kurcze chciałabym :)

reklama
Do góry