reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny doradźcie mi w sprawie patelni. Miała fajna teflonową-prezent slubny ale po 2 latach uzytkowania zrobił sie pęcherz i teflon odpada. Właściewie to odkąd teściowa zaczęła jej uzytkkować bo oczywiście nie wiedziała że musi uzywac łopatki a nie widelca. Więc rzuciła mi 100zł i chce kupić nowa. Zastanawiam sie nad tytanową ale sa droższe a nie wiem jak sie sprawuja. Może któras z Was mi cos poleci???
ja uzywam tylko patelni Tefal i jestem bardzo zadowolona,nigdy na nie nie narzekałam :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja wrocilam z dworku z malym -- zimno juz sie robi o tej porze wiec spacerki trzeba ukrucic a moja mama przeziebiona wiec mały nie ma co tam chodzic zeby mi sie nie zarazil.
A i kupiłam sobie piwko - siedze i czytam neta,mały sie bawi--poki co a m. gra - troszke ogarnal.

Wpadłam napisać dobranoc :tak:

Obżarłam się wątróbką drobiową :tak: pychotka :tak:

Tak czytam ostatnio i mi tu kogoś brakuje, hmmm...

Malina, kończ to malowanie i wracaj do nas
Anka wzywana do tablicy,
Madeuska, Patrysia, Madzulanatasza, co u was kobiety?

Do jutra :tak:

:shocked2:
Pozwalam jej spać bo wiem że potem byłaby nie do zniesienia wieczorem, a spała około godzinki no i wieczorem koło 21.30 położę ją spać. Ona śpi w przedszkolu i wcześniej też mi spała tak więc jest do tego przyzwyczajona:tak::tak::tak:
Ja tez moim pozwalam spac do oporu:tak::tak::tak:Dominik tez czasami zdrzemnie sie w ciagu dnia:-):tak:

dowikla też nie wiedziałam że ty słomiana wdowa jesteś:tak::tak::tak::tak:
A jestem,jestem:tak::tak::tak:

Agnes,mój Julu bez pieluch:tak: od 3 miesięcy,ale jak rozdają to czemu nie:sorry:.Będzie dla znajomych:-p:tak:.
Sprytnie;-):-)

Ja wrocilam z dworku z malym -- zimno juz sie robi o tej porze wiec spacerki trzeba ukrucic a moja mama przeziebiona wiec mały nie ma co tam chodzic zeby mi sie nie zarazil.
A i kupiłam sobie piwko - siedze i czytam neta,mały sie bawi--poki co a m. gra - troszke ogarnal.
Oj wieczorami jest jzu chlodno to fakt:no:Czyzby M zrobil jakis postep:confused2:Moze wkoncu cos zrozumial-oby

A ja sobie siedze i klikam a moje ieci mnie masuja:szok:Robia mi masaz na oliwke;-):-)-ale mam dobrze:tak::tak::tak:
Posprzatalam troszke u mlodego i w garderobie ale to jeszcze nie jest to jak chcialam posprzatac

MH
Dobranoc

Chyba nie do konca zrozumial--kupiłam piwko dla nas,mysalam ze razem wypijemy,a on najpierw gral a potem kolega od kompow napisal ze oglada w kafejce na duzym tv film i ten polecial.
no to raczej nie zrozumiał :no::no::no::no::no::sorry:

ewelinkaaa7 słuchaj mam pewnien pomysł aby Twojemu małemu było milej zasypiac samemu w łózeczku.masz na pewno jakieś swoje zdjęcie w domu,weż zanies do fotografa nieh Ci zrobi rzut twojego zdjęcia na poszewke od podusi i daj małemu do spania.może się uda,przytuli sie do podusi na której jestes Ty i może to zadziała,ja bym spróbowała.co Ty na to?????:-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
takie o http://dziecko.onet.pl/21530,0,33,spanie_z_dzieckiem,artykul.html

ALe sie naczytalam o tym zasypianiu.
Wiec jak zasypiaja Wasze dzieci??i jak powinno zasypiac takie dziecko juz w wieku Milosza,bo jak narazie to go odkładalam i szedł spac a ja wychodzilam.A w 6 miesiacu jego zycia to go oduczalam zasypiania na raczkach przy bujaniu wg metod Superniani i dałam rade.
Ja musze powiedziec ze nigdy nie mialam problemu z zasypianiem malej od poczatku usypiala sama bez zadnego kolysania lulania czy wozka itd poprostu ja kladlam dawalam buziaka wlanczalam jej misia co gra kolysanki gasilam swiatelko i wychodzilam 5 min pozniej dziecko spalo i tak jest do tej pory oczywiscie pare razy probowala robic teror z ona nie bedzie spala i sie darla w nieboglosy ale ja bylam twarda i sie jej nie dalam bo dobrze wiem ze jak by ja wyciagnela albo sie z nia polozyla to byl by juz KONIEC jej fajnego usypiania no i oczywiscie pilnuje zeby Emily chodzila o stalych porach spac tzn godzina 20 daje jej mleko potem mycie zabkow no i ona juz dobrze wie ze idzie zaraz spac:tak::tak::tak:

Chyba nie do konca zrozumial--kupiłam piwko dla nas,mysalam ze razem wypijemy,a on najpierw gral a potem kolega od kompow napisal ze oglada w kafejce na duzym tv film i ten polecial.
oj oj oj ten twoj chlop juz sie nie bede wypowiadac na jego temat:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tylko ciebie mi szkoda ale z drugiej strony jak sobie tak pozwalasz to tez jestes sama sobie winna bo ja bym juz dawno mojemy jasno sprawe przedstawila:tak::tak::tak:

reklama
Do góry