sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Dzien minal ho ho ho szybko Wizyta w przychodnii a pozniej zakupki Kupilam malej sukieneczke super i spodenki
) A teraz mala mi jakos marudzi i marudzi ahh 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwazaj bo to polpasiec moze byc. A masz kropki na nodze?? Jak przy ospie.
A to nie wiedzialam ze samotna jestes teraz Nie tesknisz??
Ze tez dzieci potrafia smiac sie z byle czego :-):-):-):-)
A co do nowych pampersow to nie wiem jakie sa, bo nie sprawdzalam. Ale cenowo sa tylko troche drozsze, paczka o 5 pieluch mniejsza jest w cenie normalnych.
Przy kompie się rozbierałam, ale nic nie mam na nogach. Tylko komary mnie pożarły
A chyba dobrze sie sprawuje:-);-)Dzieciaki jak tylko dzwoni to zaraz chca z Nim rozmawiac tzn dziewczynki krzycza ja i jaDominik tak srednio:-)Ja juz sie jakos przyzwyczilam ze Go nie ma a przez telefon sie niestety czesto kłocimy
Ja jestem zmeczona tutaj a On stale w pracy i do tego bez dzieci wiec mamy nerwy obydwoje
Ja mam patelnie tefala i jestem bardzo zadowolona![]()

Zdrówka życzę. Teraz trzeba uważać bo grypa jelitowa znowu panujeWitam dziewczyny
Poczytalam was ale nie mam weny zeby odpisac na posty
jestem chora i czuje sie fatalnie z nosa mi leci gardlo mnie boli kaszel mam okropny i ucho tez zaczyna coraz czesciej bolec no i jestem jakas do niczego a humorek mam taki ze m wziol mala i stracil sie na zakupy bo juz ze mna nie dal rady wytrzymac czepiam sie go o byle co nawet gadac mi sie z nim nie chce a przeciez on niczemu winny
dzis jeszcze idzie na popoludnie do roboty wiec caly dzien bede sama z dzieckiem![]()

No to sporo superA, no i Niki wazy 5630 i ma 62 cm![]()
mój Kubek to długi jest ale tylko 10kg waży, grunt że zdrowe 
To dobrze że u niej lepiej, o wiele lepiejDziś u mamy Monia będzie, w końcu ją na kawuche wyciągnęłam. Widziałam sie z nią w weekend ( zapomniałam Wam powiedzieć ) ależ świetnie wygląda. Głowa do góry, pierś do przodu, przytyła o jeden rozmiar, no bomba. Tabletki zmieniła, bo tamte za silne na dłużej a te nie takie skuteczne, ale jest nienajgorzej!!!
ja nadal dla niej ciuchy zbieram, jeszcze do piwnicy wejdę to jej trochę butów dam, które miałam raz na nodze 
Nie no Kobieto szalejeszWitam poniedziałkowo.
Nic nie czytałam.
Czasu brak.
A ja dziś już byłam w szkole,na zakupach,u stomatologa (dwójka mi padła),zmywarka już się wyłączyła,pranie się kręci ,teraz w domku jestem i obiadek szykuję.
Zaraz po małego ,a na 16 terapia SI Kubusia i o 17 znów go odebrać .
Potem lekcje z małym odrobić i podać późny obiad pozostałym domownikom.
Kto ma więcej???
Od jutra zaczynam oprowadzanki na konikach w przedszkolach
No kurczę doby mi mało
Miłego dnia.
zwolnij trochę 

Witamy w klubieJa też mam pełno do roboty tylko jakoś tak z dnia na dzień przekładam i nic nie robię![]()
ja też tak mam ostatnio 
Ja bym drzwi zamknęła, a co... niech wie co go czeka jak się nie poprawiChyba nie do konca zrozumial--kupiłam piwko dla nas,mysalam ze razem wypijemy,a on najpierw gral a potem kolega od kompow napisal ze oglada w kafejce na duzym tv film i ten polecial.

dzisiaj z mamą prawie 6kg do domu przytargałyśmy
nie wiem co z tym zrobimy, albo w occie albo kompot
tyle że znowu ja będę musiała odwalic najgorszą robotę