reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hmm co za dziwna kobieta a jeszcze jej pytalam czy oby spacer nie obnizy cukru a ona sie dziwnie na mnie spojrzala i zaprzeczyla ;/ NO nic oby az tak tego wyniku to nie zmieni :) Po mnie byla druga babka w ciazy ktora jej mowila ze idzie na jakies cwiczenia w miedzyczasie a ta tez nie zareagowala...

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4088503
dieta przed testem krzywej cukrowej powinna być taka sama jak dotychczas, wiesz co kraj to obyczaj, w moim laboratorium na takie badanie trzeba sobie zarezerwować 2h, ruch spala cukier, a w innych normalnie możesz sobie wyjść i wrócić na pobranie krwi, co niestety ale fałszuje wyniki.

reklama
Ja pierwszą godzinę to właściwie przesiedziałam, w podczas drugiej pojechałam na rynek i nawet śliwkę spróbowałam kupując bo kwasnych nie chciałam. Nie kazano mi siedzieć, mówili tylko żebym nie jadła i nie piła. Ale pielęgniarka nie wyglądała na specjalistkę :-(
A Aśka to pewnie z radości po sklepach lata. :-D

a ja mam dzis jakis zly dzien z powodu przesylek z allegro ... najpierw sie okazalo ze spiworek nie jest granatowy a teraz przyszedl fotelik ktory zamowilam i nie dosc ze jest strasznie sfatygowany /plamy doslownie wszedzie ale licze ze moze sie wypiora/ to jeszcze sie okazalo ze to nie jest model z 2008 roku jak gosc twierdzil tylko z 2006 a ten nie bedzie mi pasowal do wozka ani do bazy samochodowej ... normalnie mam dosc !!

witam sie z rana :)
eliza a ja pojechalam do turcji i nie zaluje :) ale tu kazdy decyduje sam :)

ja sie dzis zabieram za szycie tego szalonego pokrowca :) mam nadzieje ze jakos mi to pojdzie i sie w tym tygodniu z tym uwine :)

tak jak napisalam i powiedzial moj lekarz...jedenej sie nic nie dzieje a drugiej kobiecie przytrfi sie nieszczescie:-(
Ja postanowilam nie ryzykowac...mialam jechac gdzies do cieplych krajow autem ,ale na pewno w europie, bo gdzies u dzikusow w razie czego szpitalu sie znalezc to dziekuje bardzo;-) ...ale i na to sie nie zdecydowalam i nie zaluje, bo wystarczyla mi podroz z Warszawy nad morze zebym skrecala sie z bolu brzucha po 3 godzinach jazdy:eek:

Hmm co za dziwna kobieta a jeszcze jej pytalam czy oby spacer nie obnizy cukru a ona sie dziwnie na mnie spojrzala i zaprzeczyla ;/ NO nic oby az tak tego wyniku to nie zmieni :) Po mnie byla druga babka w ciazy ktora jej mowila ze idzie na jakies cwiczenia w miedzyczasie a ta tez nie zareagowala...

mi lekarz wrecz mowil ze woli to badanie robic na oddziale bo wtedy jest pewien ze mu pacjetki leza a nie laza gdzies ...

ja też tak mam i nie należy to do przyjemnych uczuć ale mi to lekarz tłumaczył w ten sposób,że macica zaczepiona jest na wiązadłach z lewej i prawej strony i przy gwałtownych ruchach te wiązadła z jednej strony są bardziej naciągnięte bo ciężar się przenosi z jednego boku na drugi i czasami ból może powalić na kolana:-D
ale takie bóle występują tylko do pewnego momentu ciąży-dziecko musi osiągnąć jakąś wagę a macica określony rozmiar:tak:
ja mam to samo :szok: okropne uczucie :-(

Ja tez nie moge oddychac, normalnie dusze sie. A ten maly diabolek z prawej strony tak sie usadowil pod prawym lukiem zebrowym, nie czuje zeby mnie po nim kopal ale mam takie cale obolałe... oddam mu jak sie urodzi hahaha ;)
Cale plecy mnie tak nawalaja ze szok.
[/B]
mnie plecy tez nawalaja strasznie:eek: jestem nieco przerazona ,bo brzuszka wcale takiego duzego nie mam a co bedzie pozniej:szok::confused::confused:

Dzis na szczescie po 3 bardzo kiepskich dniach jest duzo duzo lepiej:tak:

a ja mam dzis jakis zly dzien z powodu przesylek z allegro ... najpierw sie okazalo ze spiworek nie jest granatowy a teraz przyszedl fotelik ktory zamowilam i nie dosc ze jest strasznie sfatygowany /plamy doslownie wszedzie ale licze ze moze sie wypiora/ to jeszcze sie okazalo ze to nie jest model z 2008 roku jak gosc twierdzil tylko z 2006 a ten nie bedzie mi pasowal do wozka ani do bazy samochodowej ... normalnie mam dosc !!

i to są włąśnie zalety allegro:-(ale co zrobisz?? nie denerwuj się bo Agatka wszystko czuje:tak:

siemka Elizka!!!
te bóle to jest masakra a mi znowu nerki dają czadu:-(
Tunia-sukienka śliczna!!!!!!!!
kiedy ten ślub????
moją możesz zobaczyć na nk bo mam zdjęcia ze ślubu:-D

reklama

no wspołczuje ale tak to bywa z tym allegro
ja zamówiłam dwa kombinezony zreszta w twoim ulubinym kolorze;-)
zobaczymy jak to bedzie wygladało:eek:

Do góry