reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Podłoga może nie jest nowa, bo ma niecały rok i mieszkanie własne, więc nie musimy się nikomu tłumaczyć czemu tak wygląda jak wygląda... Ale ostatnio jakoś mnie dopadło i latam ze ścierą po całym mieszkanku i ciągle coś wycieram i sprzątam. I szlag mnie trafia, że on tego nie robi :shocked2: Musi mi to minąć, bo sama siebie wpieniam tym sprzątaniem :wściekła/y:

ponoc to obiaw wchodzenia w trzeci trymestr ... mnie to jeszcze nie dopadlo bo juz ze 2 tygodnie nie sprzatalam bo mi sie nie chce :D

szycia ciag dalszy ...

reklama
Ja wstawilam pranko i trzeba chyba troche posprzatac,nie chce mi sie ale trzeba.
Zastanawiam sie co tam u Aski po wizycie?Z tego co pamietam to jej gin obstawial na 80% DZIEWCZYNKE?Ciekawe co powiedzial jej dzisiaj?
No nie zrobil usg bo sie durna pochwalilam ze jade na 3d w poniedzialek ,wiec uznal ze nie ma co dzisiaj robic - PORAZKA ahhahah :) Pewnie wiedzial ze bede napierac co miedzy nogami widzi ahahah .
Wyniki dobre mam ,wrecz super :) Waga troche nie teges bo 5 kg wiecej ,sie załamałam ....stwierdzil ze widzi u mnie obrzeki twarzy Qurwa i powiedzial ze mu sie to nie podoba ,i za 2 tygodnie kolejna wizyte zapowiedzial z odpowiednimi wynikami czy aby sie nie zaczynalo zatrucie ciezowe ...cisnienie jak nigdy mialam bdb hahahah az sama bylam w szoku 130/80 :szok::szok::szok: Jednak mimo to kazal mierzyc cisnienie czy nie ma skokow co by swiadczylo o poczatkach zatrucia ciazowego.Poskarzyalam sie na dusznosci wiec stwierdzil ze byc moze przez obrzeki ,wrrr i mam sie obserwowac.Macica w odpowiedniach rozmiarach ,nawet mały mu oddal jak mi zaczol brzuch uciskac :-D.
ZERO SOLI w mojej diecie ....qurwa pomidor bez soli juz tak nie smakuje ahahha !
LEZENIE koniecznie ,jedynie krotkie spacerki :) Wiec mezus juz nigdzie nie pojedzie i bedzie rozkrecal firme tutaj -decyzja podjeta !
Posiewu mi nie zrobil bo powiedzial ze na nastepnej wizycie zrobi .wrrrr wiec nie mam co zawiezc w poniedzialek do gina od 3d hahah.
Szyjka zamknieta i wsio ok ,wiec maly narazie sie nie spieszy - i dzieki bogu :)
Tylko zas zapalenie wrocilooooo ,powiedzial ze taka juz moja natura skonczy sie ciaza skoncza sie infekcje ( tak samo mialam z Patrykiem - FAJNIE) zrobil zasypke jaka mi i kazal przyjsc w poniedzialek na powtorke ! Powiedzial co bym sie nie wystraszyla ale po tej zasypce bedzie ze mnie woda ciekla ....no i cieknie !:wściekła/y:
Musialam zalozyc podpaske ( nawet w okres nie lubialam ich i wolalam tampony )
Dobrze ze powiedzial bo juz bym myslala ze wody mi odchopdza normalnie !

Wiec mam nadzieje ze zadne zatrucie ciazowe mi sie nie robi kurde ....i wylecze ta infekcje ....bo tak pozatym gin byl zadowolony !

A ja zyje poniedzialkiem teraz hahahaha :)

Witam się leżąc pod kocem i racząc się herbatą z cytryną i kanapką z czosnkiem... Tak tak i mnie dopadło choróbsko:-:)-:)-( gardło boli katar się zaczyna a ja jestem rozłożona. Na szczęście synek chyba czuje się dobrze bo kopie tak samo mocno. Wiecie czy możemy zażywać jakieś tabsy na gardziołko??? Buziaki

hmmm, spróbuj płukać wodą z solą, a jak już koniecznie tabsy to ja brałam CHOLINKI (ziołowy odpowiednik CHOLINEXU). ponoć Tantum Verde jest też bezpieczny.

Jejku jak mnie dawno nie było:szok:

Wrócę do antykoncepcji, bo rozpisałyście się niedawno o tym - no jakby to powiedzieć -JEST ZAWODNA:laugh2:- dzięki niej mamy naszego Alanka. Nie wiem co zrobimy po porodzie:eek: muszę ginki zapytać.

Allegro widzę narobiło sporo klopotów:no:
Ostatnio coraz częsciej słyszę o oszustwach na allegro:wściekła/y:
Brak słow na takich ludzi!
mea_osi nie przejmuj się.
My dziś kupiliśmy śliczny zielony rożek - jeeeny nie wiedziałam, że nawet zwykły rożek może być w tysiącu wersjach:-D

to śmiesznie coś, ja dostałam w małym, plastikowym kubeczku i kazała mi SIEDZIEĆ I SIĘ NIE RUSZAĆ przez godzinę (dobrze, że zabrałam książkę ze sobą). a po godzinie weszłam do niej (ach, myślałam, że mnie ludzie zabiją wzrokiem :laugh2:, bo kolejka była mega) na drugie pobranie krwi i tyle.
też mi się odbijało strasznie, Kalinka zaczęła wariować (pewnie jej nie smakowało :-p) ale przeszło szybko.
No bo ponosc wynik nie jest wiarygodny gdy sie spacery urzadza ,wiec dlatego mnie puscila jedynie dlatego ze bylam z mezem autem ! Jednak jak widac co laboratorium to inne zasady.

ponoc to obiaw wchodzenia w trzeci trymestr ... mnie to jeszcze nie dopadlo bo juz ze 2 tygodnie nie sprzatalam bo mi sie nie chce :D

No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)

Jejku jak mnie dawno nie było:szok:

Wrócę do antykoncepcji, bo rozpisałyście się niedawno o tym - no jakby to powiedzieć -JEST ZAWODNA:laugh2:- dzięki niej mamy naszego Alanka. Nie wiem co zrobimy po porodzie:eek: muszę ginki zapytać.

Allegro widzę narobiło sporo klopotów:no:
Ostatnio coraz częsciej słyszę o oszustwach na allegro:wściekła/y:
Brak słow na takich ludzi!
mea_osi nie przejmuj się.
My dziś kupiliśmy śliczny zielony rożek - jeeeny nie wiedziałam, że nawet zwykły rożek może być w tysiącu wersjach:-D
ja nie w temacie-a jakie sposoby stosowałaś jeśli można zapytać??

No niby tak... tylko, że... ja nienawidzę sprzątać! Mogę gotować, prać, nawet ewentualnie pozmywam... tylko niech nikt mi nie każe latać ze ścierą i wycierać kurze :-( A teraz sama, z własnej woli to robię i się pieklę, że coś jest nie tak :-( Chyba czas rodzić, może wtedy wróci do normy ;-)
albo jeszcze bardziej się przestawimy:-D

reklama
MOze dlatego ze mi ginka nie kazala robic 50 tylko od razu 75 no i ledwo to wypilam:) Tez wzielam ksiazke bo myslalam ze bede tam siedziec ale ona do mnie zebym sobie gdzies polsza to w pierwsza godzinke przeszlam sie tylko kawaleczek i poczytalam sobie ksiazke na lawce na dworzu a pozniej znow lazilam bo nie mialam co ze soba zrobic a babka mi wrecz kazala zwiedzic cala okolice ale nie mialam az takiej weny:)
Ja dostalam w plastikowym kubeczku i 50 i 75 bylo tyle samo plynu ,co do chodzenia - naprawde sie dziwie ze kazala ci babka wogole chodzic n

Do góry