reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wykituje tu zaraz! brzuch dalej mi się stawia, zaczyna boleć... gardło czerwone! i na dodatek sraczki dostałam
u-becze.gif
Do wyra marsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I pij duzo wody co bys sie nie odwodniła!

reklama
NO ja tez sie zdziwilam i specjalnie sie jej zapytalam no i mnie pogonila to myslalam ze skoro pracuje jako laborantka to jest kompetentna osoba:(
Mam nadzieje ze z tym zatruciem Twoim wyjdzie wszystko pozytywnie!!!
NIe martw sie ,jezeli wyjdzie wynik nie teges ,powtorzysz dla swojego spokoju!

Co do mojego zatrucia - ja tez mam wielka nadzieje ze bedzie ok!

NO bede miala syna i juz sie oswoilam z tym ze beda mnie otaczac jadra same !!!!!! I sie zaopatrzylam w wyprawke bardziej chlopieca wiec bez takich numerow !

NO ja nie tyle rypne ze smiechu co zalicze szok nie z tej ziemi ....Jak urodze dziewczyne to normalnie przestane wierzyc w te wzystkie sprzety usg itp !!!!!! :eek::eek::eek:

koleżanka opowiadała mi akcję-miał być syn na 100%
pojechała na porodówkę i zaczyna rodzić
w pewnym momencie pielęgniarka krzyczy "o kurde, cipka wyszła":-D
wszystki bóle jej przeszły z tego szoku
no a Ola ma dzisiaj 2 lata:-D

Aśka super, że wsjo gra. Zazdroszczę tych super wyników. No a zatrucie to pewnie nie jest i trzeba myśleć właśnie tak.

Mała jaka zachwycona bo zjadłam Kinder Bueno a ostatni mój słodycz był ja wiem.. z 2,3 tyg temu:)
Narazie nie dopuszczam do siebie tej mysli :) Wiec sie nie przejmuje ....zobaczymy za 2 tyg! Z patrykiem tez mi spadala wciaz hemoglobina i do konca ciazy lykalam zelazo !

reklama
Narazie nie dopuszczam do siebie tej mysli :) Wiec sie nie przejmuje ....zobaczymy za 2 tyg! Z patrykiem tez mi spadala wciaz hemoglobina i do konca ciazy lykalam zelazo !
A przez co może spadać hemoglobina? Brałam żelazo, ale babka kazała mi wcześniej brać tylko 2 tabletki, może za mało? Jadłam też mięso i rzeczy, które miały żelazo a mimo to spadło. Zaraz zobaczę ile miałam ostatnio żelazo a ile dziś.

Do góry