reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

wykituje tu zaraz! brzuch dalej mi się stawia, zaczyna boleć... gardło czerwone! i na dodatek sraczki dostałam
u-becze.gif

reklama
Asia lubi nas trzymać w niepewności :-D
miała chyba wizytę na 10 jak się nie mylę :-D
zanim się dowlecze to do jutra jej zejdzie jak ostatnio :-D
Cicho badz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak nastukam po dupie to zobaczysz ahahhahah !! Juz jestem i opisalam cala wizyte :-D:-D:-D:-D .Teraz sie tocze juz ,wiec szybo sie nie poruszam raczej ,kazdy moj ruch jest spowolniony hahahahah ...ale dotarlam :)

Ja dostalam w plastikowym kubeczku i 50 i 75 bylo tyle samo plynu ,co do chodzenia - naprawde sie dziwie ze kazala ci babka wogole chodzic n
NO ja tez sie zdziwilam i specjalnie sie jej zapytalam no i mnie pogonila to myslalam ze skoro pracuje jako laborantka to jest kompetentna osoba:(
Mam nadzieje ze z tym zatruciem Twoim wyjdzie wszystko pozytywnie!!!

Jejku jak mnie dawno nie było:szok:

Wrócę do antykoncepcji, bo rozpisałyście się niedawno o tym - no jakby to powiedzieć -JEST ZAWODNA:laugh2:- dzięki niej mamy naszego Alanka. Nie wiem co zrobimy po porodzie:eek: muszę ginki zapytać.

Allegro widzę narobiło sporo klopotów:no:
Ostatnio coraz częsciej słyszę o oszustwach na allegro:wściekła/y:
Brak słow na takich ludzi!
mea_osi nie przejmuj się.
My dziś kupiliśmy śliczny zielony rożek - jeeeny nie wiedziałam, że nawet zwykły rożek może być w tysiącu wersjach:-D
Ja też się wkurzam na Allegro bo 1.5tyg temu zamówiliśmy Maleńkiej strój Prosiaczka i dalej go nie ma!! Będziemy w pt dzwonić do tej babki, dajemy jej jeszcze 2 dni.

łaaaaa, teściu był na grzybach!:szok:
wrócił z dwoma koszami rydzów, pięcioma kaniami i dwoma workami podpieńków :shocked2::shocked2::shocked2: ale mam smaka na takie smażone, z cebulką...:confused2:
Zabijeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas ponosc grzybow nie ma qurwa ,a mnie meczy od 3 tygodni smak na grzybki podsmazane z cebulka zabielane smietanka z mokaronem !!!!!!!!!
Wysylalam tesciow co by nazbierali chocby na sosik jeden - NIE MA GRZYBOW u nas ! ( to nie sprawiedliwe)

Aśka super, że wsjo gra. Zazdroszczę tych super wyników. No a zatrucie to pewnie nie jest i trzeba myśleć właśnie tak.

Mała jaka zachwycona bo zjadłam Kinder Bueno a ostatni mój słodycz był ja wiem.. z 2,3 tyg temu:)

reklama
Zabijeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A u nas ponosc grzybow nie ma qurwa ,a mnie meczy od 3 tygodni smak na grzybki podsmazane z cebulka zabielane smietanka z mokaronem !!!!!!!!!
Wysylalam tesciow co by nazbierali chocby na sosik jeden - NIE MA GRZYBOW u nas ! ( to nie sprawiedliwe)

Cię pocieszę, bo ja (chociaż mam grzyby) to ich nie zjem :-( ale zapraszam :laugh2:

Do góry