reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Tyjemy/chudniemy - chwalić się !

w dzień porodu było 25kg na plusie jak już pisałam..

dziś prawie miesiąc po porodzie zostało 9kg.. ale nadal jest tendencja spadkowa.. ostatni tydzień było 10kg.. a od dzisiaj właśnie 9... mam nadzieję, że poleci dalej... z doświadczenia przyjaciółek wiem, że waga uwielbia się zatrzymać na magicznej 7 i ani drgnie! mam nadzieję że ja moje 7+ spokojnie przeskoczę :-) bo mam zamiar wrócić do wagi sprzed ciąży.. bo wtedy i tak zostanie mi jeszcze jakieś 30 kg nadwagi :-( ale za to jakoś tak psychicznie ulgę poczuje.. że da się... i może waga ruszy jeszcze niżej... oj.. mam nadzieję, że Hania weźmie na siebie trochę tłuszczyku..... kol karmi piersią i dziś pół roku po porodzie wazy mniej o 5 kg niż przed ciążą.. czyli jest gut

reklama
40 tydz...
72 kg czyli +19 na plus....
w pasie 109,
w biodrach 102... :rofl2:

:-D:-D:-D

A ja......... rosne i rosne i rosne.....:-D:-D:-D

Ja wczoraj weszłam na wagę po porodzie pierwszy raz. Cóż nie liczyłam na wielkie cuda i chyba się nie pomyliłam 70 z ostatniego dnia ciąży zamieniło sie na 60:shocked2: i zostało mi te nieznośnie 4 kilo których pewnie za szybko to sie nie pozbędę. Powród do moich ukochanych 56 kg zajął mi w poprzedniej ciązy dobre 4 lata. :crazy:

Ja to bym chciała żeby mi biodra zostały i biust ;-), bo przed ciążą w sensie rok temu to suchotnica byłam przed samą ciążą udało mi się przybrać kilka kilo do 58 i to jest oki :-D

ja tam nie mam zamiaru zostawiać sobie bioder:sorry: może te piersi ale tyłek, nogi i oczywiście brzuch mogą spadać:tak::-):-D
jak na razie 82 kg a ja wciąż w ciąży:szok::cool2::tak::-D i rooosne nadal:eek:

reklama
Do góry