reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hello, u nas już trochę lepiej. Jedyne co to Krzysio nie chce dmuchać nosa do chusteczki i albo wciąga do nosa, albo siąka do ręki...
Mnie ząb dalej boli, ale już mniej... Teraz rozumiem, że nasze dzieci płaczą jak im ząbki idą....

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór:-)

Witam się tylko i zmykam do papierów bo w nowej pracy mnóstwo roboty:tak:

zdróweczka dla wszystkich!!! u nas wszyscy w dobrych samopoczuciach - oby jak najdłużej:tak:. Zosia do przedszkola od poniedziałku, zakupiłam Kidabion, może coś pomoże.

ciao:cool2:

Hej:tak:
Dziś kończymy malowanko tzn. m od rana maluje jeszcze raz a ja wczoraj malowałam ale spuchła mi lewa noga więc daruje sobie dzisiaj:tak: jeszcze sprzątanko mnie czeka:confused2:
moja Kidabion uwielbia codziennie upomina się o witaminkę:-) jakoś na razie daję jedną dziennie po nowym roku przejdę na dwie:tak:

Witajcie :)

Ja też podaję multi Sanostol Piotrusiowi :)

kaskada - ja muszę poprzeglądać Piotrusiowe zimowe rzeczy, sporo dostałam dużych, może na tą zimę będą :) Muszę kurtki sprawdzić, czy nie wyrósł.. A buty to i my musimy kupić.. :tak:

reklama
dzień dobry:)

blu pamiętałam właśnie, że też go macie. A jaki rozmiar mieliście? My 86/92 ale jest duzo za mały teraz, chociaz myślałam , że będzie jeszcze pasował. Nie pasuje , Wojtek w górę bardzo poszedł w tym roku. Kupiłam 98/104

malaga mysmy tez dostali trochę ciuszków zimowych na Wojtka po znajomych .
A tak wogóle jak się czujesz?

Zaczęłam Wojtkowi tran dawać, łyka bez problemu już drugi tydzień.

Do góry