reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
kopciuszku z moich optymistycznych wersji zycia jeszcze sporo bedzie wam dane doswiadczyc :D ja ogolnie jestem NIEPOPRAWNA OPTYMISTKA czasem wrecz sama siebie zadziwiam !!

wiec do pani od poscieli sie dodzwonilam i sie dowiedzialam ze w poniedzialek dopiero dala rade to wyslac i to ekonomiczna paczka /min 5 dni czekania/

do pana nie dzwonilam tylko jak planowalam - wyslalam mu smsa ... paczke dzis moze nadam i bede sie dobijac o swoje pieniadze /pewnie nie predko sie uda ale powalcze ... mam doswiadczenie w tej kwestii

za to ja mam jeszcze lepsze wieści..
mój kochany teściu zawinął bartkowi karte kredytowa której nie aktywowalismy bo nie chcielismy jej mieć..
a w tym miesiacu jak nam przyszedł rachunek za kredyt który bartek wziął kiedyś telewizor na raty..
teść go zawinął mając na rachunku wszystkie dane aktywował sobie karte !!!
a my moglismy sobie czekac w tym miesiacu na ten list z banku .. teściowa znalazła to grzebiac w jego papierach..
no sorry ale Qrwaaaa mać.. przezcież bartek go zabije jak wróci z pracy i mu to powiem.. ;\

mój kochany teściu zawinął bartkowi karte kredytowa której nie aktywowalismy bo nie chcielismy jej mieć..
a w tym miesiacu jak nam przyszedł rachunek za kredyt który bartek wziął kiedyś telewizor na raty..
a my moglismy sobie czekac w tym miesiacu na ten list z banku .. teściowa znalazła to grzebiac w jego papierach..
no sorry ale Qrwaaaa mać.. przezcież bartek go zabije jak wróci z pracy i mu to powiem.. ;\

Ja pierdziele to juz w ogóle meksyk, niech Twój maz dzwoni do banku i zgłosi kradziez lub zagubienie karty, powinni zablokować o ile mają aktywację :/

Normalnie niezly przekretas z tego twojego tescia:wściekła/y::tak:jak mozna tak syna w tarapaty i dlugi wpedzac i krasc cudze rzeczy.Wy to normalnie sie powinniscie z tamtad wyniesc:tak:Moja bratowa tez ma takie schizy ze swoja matka:tak:mieszkali kiedys w blokach w Belchatowie,ona oczywiscie przed slubem byla tam zameldowana ale mieszkala u nas,jej matka nie placila za mieszkania i teraz przyszly papiery do bratowej na adres mojego ojca(tam sa do dzis zameldowani) od komornika:tak:ma juz 16 tysiecy na koncie do splaty,tak samo reszta jej rodzenstwa:tak:z kazdym dniem rosnie odsetek ponad 10 zł:tak:jej matka sie wymeldowala i teraz siedzi w Angli.Bratowa nie ma zamiaru spalacac tych dlugow ale jak to bedzie-nie wiem:no:

Ja pierdziele to juz w ogóle meksyk, niech Twój maz dzwoni do banku i zgłosi kradziez lub zagubienie karty, powinni zablokować o ile mają aktywację :/
zabić to mało dziada jednego..

Normalnie niezly przekretas z tego twojego tescia:wściekła/y::tak:jak mozna tak syna w tarapaty i dlugi wpedzac i krasc cudze rzeczy.Wy to normalnie sie powinniscie z tamtad wyniesc:tak:Moja bratowa tez ma takie schizy ze swoja matka:tak:mieszkali kiedys w blokach w Belchatowie,ona oczywiscie przed slubem byla tam zameldowana ale mieszkala u nas,jej matka nie placila za mieszkania i teraz przyszly papiery do bratowej na adres mojego ojca(tam sa do dzis zameldowani) od komornika:tak:ma juz 16 tysiecy na koncie do splaty,tak samo reszta jej rodzenstwa:tak:z kazdym dniem rosnie odsetek ponad 10 zł:tak:jej matka sie wymeldowala i teraz siedzi w Angli.Bratowa nie ma zamiaru spalacac tych dlugow ale jak to bedzie-nie wiem:no:
ludzie mają straszne problemy.. ale zeby rodzine w długi pakowac no trzymajta mnie bo mnie rozniesie.. !!
teść oczywiscie już gdzies pojechał chyba się boi spotkania z Bartkiem.. !!

boze swiety ja bym goscia naprawde zabila

Ostatnia edycja:
eee nie ma co panikowac...ja tez mialam taki okres ,ze musialam kupic przynajmniej wyprawke na poczatek ,bo wpadalm w jakas dziwna panike ,ze nic nie mam:-D...ale teraz jak juz mam kupione cokolwiek jestem spokojniejsza i wszytsko lezy w reklamowkach z metkami:tak:
Mamy jeszcze czas na pranie i prasowanie..moim zdaniem robiąc to teraz zdązy sie wszytsko zakurzyć ;-)
W razie czego ja łózeczko i wózek mam wybrane ...jedno klikniecie i w ciągu 48h będzie w domu, więc nie mam ptrzeby kupowania w moim przypadku 3 miesiace wczesniej:tak:
Ja tam wole jak pranko pachnie dworem a nie sie kisi w zimie na grzejnikach.I tez miedzy innymi dlatego piore a juz napewno nie mam zamiaru czekac az mnie jeszcze wybrzuszy i z takim gigantycznym brzuchem i bolem plecow prac :szok: gory prania bo tyle mialam ,a pewnie jeszcze nie wszytko sie naskladalo. Pakuje w worki proznosciowe wiec nie ma mozliwosci zakurzenia ,tak samo jak dziewczyny ktroe piora i pakuja w worki czy reklamowki ,napewno nic im sie nie zakurzy czy pobrudzi!

reklama
na pytaniu się skończyło bo jakoś nie mam weny jak mnie dziecko kopie:tak:
mam osrane dokumentnie okna
wstyd normalnie trzeba myć!!
co robicie na obiadek???
tunia-już wiemy a reszta??
Paluszki rybne bo małemu sie zachciało ,surowka i pierwszy raz w tej ciazy mam frytki ( kupione bo tak mi sie nie chcialo robic ) :szok: Ot moj obiad !

Do góry