reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

To prawda,my kobiety zniesiemy wszystko...

ja też nawet ten bolesny poród i pęknięcie szyjki,wszystko zniosę.....

każda teraz pewnie myśli podobnie,a potem...powiemy niech już się to skończy i malenstwo się urodzi :-D mamy przewrotne naturry...

Tym razem chyba jednak nie będzie mi się tak speszyć, bo nie sądzę, że uda nam sie doczekać trzeciego maleństwa, wiec muszę sie nacieszyć ciążą i wszystkim co jest z tym zwiazane na zawsze- tak do końca życia!!!!!

Chcę by ta ciąża trawała tak długo jak tylko maleństwo będzie tego potrzebować- a ja będe starała się zapamiętać wszystko co do najmniejszego szczegółu!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Widocznie kochana nie jest tak jak zawsze....jak piszesz,tylko on zwrócił uwagę,że coś jednak jest nie takkkk..........................................???:tak:

Jaki używasz termometr ze masz wynik dwucyfrowy po przecinku...?

Używam zwykły rtęciowy, bo u mnie najlepiej sie sprawdza lepiej niż jakikolwiek elektroniczny wiem,że dziewczyny zachwalają tu elektroniczne, które do 2 miejsc po przecinku pokazują, ale jak mieżyłam dwa razy pod rząd to wychodziły różne wyniki- ja jestem za rtęciowym.

A skąd wiem że 37,15- a to widać, że nie jest to ani 37,1 ani 37,2 - widać że jest pomiędzy!!:tak:

Używam zwykły rtęciowy, bo u mnie najlepiej sie sprawdza lepiej niż jakikolwiek elektroniczny wiem,że dziewczyny zachwalają tu elektroniczne, które do 2 miejsc po przecinku pokazują, ale jak mieżyłam dwa razy pod rząd to wychodziły różne wyniki- ja jestem za rtęciowym.

A skąd wiem że 37,15- a to widać, że nie jest to ani 37,1 ani 37,2 - widać że jest pomiędzy!!:tak:

A n o tak faktycznie,nie wpadłam na to :rofl2:...ja też najbardziej lubie rtęciowy! a dla dzieci taki wkładany do ucha!

a tak przy okazji jest też taki rtęciowy owulacyjny suuuper nie wiem czy mi wyjdzier ale spróbuję wkjleić zdjęcie
moz-screenshot-1.jpg

reklama
Do góry