agniesiar
Marzymy o II serduszku
Agniesiar, a moze to na fasolinę?:-)
Nie sądzę, czuje sie tak jak zawsze przed:-
Zresztą ten miesiac obfitował w złe wiadomości i same przykrości wiec nie sądzę by nasze największe marzenie mogło sie ziścić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Agniesiar, a moze to na fasolinę?:-)
Pati gratulacje :-)mam nadzieję ,z ebędzie to upragniona córcia:-)[/attach]
jestem w ciazy,bede mama po raz trzeci!!!
Ja rzeczywiście jak byłam w ciąży z Julinką to miałam pryszcz na pryszczu!!!!
A ja jak byłam w ciąży z wojtusiem to miałam wysypane całe plecy!!ale cera i włosy były przepiękne...dopiero po urodzeniu prawie byłam łysa...
Ale te pryszce, bóle kręgosłupa, puchnięcie nóg i wszystkie inne kłopoty mam gdzieś byle tylko mieć drugiego brzdąca - to moje największe marzenie!!!!
No i żeby tata w końcu wyzdrowiał- błagam!!!!!!!!!!!!!!!
mamy przewrotne naturry...Aaa coś wam powiem, co mnie dośc rozbawiło wczoraj w nocy, mój M zaczyna sie do mnie przytulać i w pewnym momencie odskakuje jak opzrzony, pytam troszkę przez sen co sie stało, a On czy ty nie jesteś chora jesteś goraca ja piec- no i musiałam mu tłumaczyć, ze w tej fazie cyklu to normalne, a on do mnie, że tak gorąca to chyba jeszcze nie byłam, ale rano zmierzyłam temperaturę i się okazało że w normie 37,15 (tak jak zawsze w tej fazie) Wiec nie wiem co mu sie uroiło????