Hej dziewczyny
Widzę, że sporo juz nas tu zajrzał, a tak wcześnie jeszcze.
Ja dziś miałam całkiem spokojną nockę, aż dziwne, mała poszła późno spać, bo zasnęła mi późnym popołudniej i spała do 19. Później poszła prawie o 23. I to z wielkim żalem.
Widziałyście te kurtki dzieciece w biedronce po 26,99? Kurcze nawte fajne tylko u nas same czerwone zostały.
U mnie wszyscy już we wyrkach.
Chyba wskoczę jeszcze do wanny na hydromasaz i ide spac bo jutro znowu od rana do laboratorium muszę jechac z teściową. A moje wyniki moczu ok. Tylko pojedyncze bakterie wyszły
Dawno nie byłam w biedronce, nie mam z czym iść

. Ja kupiłam w zeszłym roku fajną kurteczkę, no niestety tez zostały tylko różówe ( a różu ci u nas pod dostatkiem ) , ale byłam z niej bardzo zadowolona.
Fajnie, że wyniki w porządku, jedno już nie męczy, ale to nie rozwiązuje srawy do końca.
Witam wieczorową porą
Nerwa mam jak diabli, chyba zaraz kogoś pobiję

A poszło o to że odebrałam sprawny telefon ale za szybką tu gdzie jest wyświetlacz paproszki i tak sobie pomyślałam że go rozkręcę i wyczyszczę i jak zaczęłam rozkręcać to połamałam włącznik i całego go porysowałam bo nie chciał się otworzyć. I już potem jak go złożyłam to się nie włączył i jak przyjechał M to jeszcze raz go rozłożył i zobaczył że włącznik wyłamany i obudowa połamana i mi zrobił tak że śrubokrętem go włączył ale jak bateria teraz padnie to po telefonie i jestem 500zł w plecy

Kurcze Anaconda, no ja znam ból swędzących łapek. Teraz pozostaje tylko pilnować, żeby nie padł, bo będzie problem. Współczuję. Mojemu też umarł telefon, ale śmiercią naturalną i musiał wziąć kolejny abonament żeby tel za zł.Ale jest bardzo zadowolony. Abonament 25zł, a telefon wypas.
Witam,
moje nie śpią od 5.15
Anike obudził katar

A jak zaczęłam jej czyścic noc to obudziła Helenkę i po spaniu
Ależ dzień Ci sie zaczął

. Może deśpisz jak i one padną.
hej kochane
pietruszka poszedł zaprowadzić dzieciaki do szkoły to ja na chwilkę do was
chróbsko nadal grasuje wczoraj przyszłam z pracy wypiłam herbate z miodem cytryną sokiem malinowym zjadłam kanapkę z 3 ząbkami czosnku i d ręki zasnełam a pietrucha się śmiał że zaklepywałam sobie na wieczór kompa

jak nadal będe się tak czuła to nie wiem jak w weekend będe pracowała i to tyle godzin
pewnie wezmę wolne ale jak??jedna się zwlniła więc pewnie nie da rady
nic dalej się kuruję
co tam u was???jak meduska???przecież to już końcówka
Hej kochana. Proponuje jeszcze amolem albo smaluszkiem natrzeć się na noc i nie wychodzić spod kołerki. A i jeszcze rewelacja-sama ostatnio stosowałam-zaparz sobie majeranku tak jak herbate i wypij do wyra!