Noukie
Majowa mama 2007
Ja najpierw sudia praca a dopiero potem maluszek, teraz jestem na wychowawczym ale tylko dlatego, ze maluszek wymaga wiekszej opieki

Nie probuje nawet nic pisac o decyzji Malwinki bo nie mnie o tym decydowac z zycia moge tylko napisac ze nie wiem czy potrafilabym zorganizowac sobie zycie i pomoc na tyle mojemu malcowi jakbym byla tak mloda
 z zycia moge tylko napisac ze nie wiem czy potrafilabym zorganizowac sobie zycie i pomoc na tyle mojemu malcowi jakbym byla tak mloda nie mowie ze pomglabym mu gorzej ale czy ja bym sobie poradzila
 nie mowie ze pomglabym mu gorzej ale czy ja bym sobie poradzila

Nie probuje nawet nic pisac o decyzji Malwinki bo nie mnie o tym decydowac
 z zycia moge tylko napisac ze nie wiem czy potrafilabym zorganizowac sobie zycie i pomoc na tyle mojemu malcowi jakbym byla tak mloda
 z zycia moge tylko napisac ze nie wiem czy potrafilabym zorganizowac sobie zycie i pomoc na tyle mojemu malcowi jakbym byla tak mloda nie mowie ze pomglabym mu gorzej ale czy ja bym sobie poradzila
 nie mowie ze pomglabym mu gorzej ale czy ja bym sobie poradzila

na szczęście córcia wyszła jedno,z a to trochę duża ale nie taka jak ten noworodek 8,7 kg
na szczęście córcia wyszła jedno,z a to trochę duża ale nie taka jak ten noworodek 8,7 kg