mnie też czeka wymiana telefonu b mi go antek tak załatwił że
ale ja mam w mixie i zostało mi chyba jeszcze 5 doładowań
ja kocham telefony z klapką i narazie mi zaden w ko nie wpadł fajny a byłam w salonie bo musiałam adama telefon reanimować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawno nie byłam w biedronce, nie mam z czym iśćWidziałyście te kurtki dzieciece w biedronce po 26,99? Kurcze nawte fajne tylko u nas same czerwone zostały.
U mnie wszyscy już we wyrkach.
Chyba wskoczę jeszcze do wanny na hydromasaz i ide spac bo jutro znowu od rana do laboratorium muszę jechac z teściową. A moje wyniki moczu ok. Tylko pojedyncze bakterie wyszły
Kurcze Anaconda, no ja znam ból swędzących łapek. Teraz pozostaje tylko pilnować, żeby nie padł, bo będzie problem. Współczuję. Mojemu też umarł telefon, ale śmiercią naturalną i musiał wziąć kolejny abonament żeby tel za zł.Ale jest bardzo zadowolony. Abonament 25zł, a telefon wypas.Witam wieczorową porą
Nerwa mam jak diabli, chyba zaraz kogoś pobiję
A poszło o to że odebrałam sprawny telefon ale za szybką tu gdzie jest wyświetlacz paproszki i tak sobie pomyślałam że go rozkręcę i wyczyszczę i jak zaczęłam rozkręcać to połamałam włącznik i całego go porysowałam bo nie chciał się otworzyć. I już potem jak go złożyłam to się nie włączył i jak przyjechał M to jeszcze raz go rozłożył i zobaczył że włącznik wyłamany i obudowa połamana i mi zrobił tak że śrubokrętem go włączył ale jak bateria teraz padnie to po telefonie i jestem 500zł w plecy![]()
Ależ dzień Ci sie zacząłWitam,
moje nie śpią od 5.15
Anike obudził katarA jak zaczęłam jej czyścic noc to obudziła Helenkę i po spaniu
![]()
Hej kochana. Proponuje jeszcze amolem albo smaluszkiem natrzeć się na noc i nie wychodzić spod kołerki. A i jeszcze rewelacja-sama ostatnio stosowałam-zaparz sobie majeranku tak jak herbate i wypij do wyra!hej kochane
pietruszka poszedł zaprowadzić dzieciaki do szkoły to ja na chwilkę do waschróbsko nadal grasuje wczoraj przyszłam z pracy wypiłam herbate z miodem cytryną sokiem malinowym zjadłam kanapkę z 3 ząbkami czosnku i d ręki zasnełam a pietrucha się śmiał że zaklepywałam sobie na wieczór kompa
jak nadal będe się tak czuła to nie wiem jak w weekend będe pracowała i to tyle godzinpewnie wezmę wolne ale jak??jedna się zwlniła więc pewnie nie da rady
nic dalej się kuruję
co tam u was???jak meduska???przecież to już końcówka![]()
AGNES
I co ??Powystawialas cos na allegro?
Ja moze dzisiaj wieczorkiem cos wrzuce jak mi sie uda
MALINUS
Kochana,kuruj nam sie kuruj![]()
Ja zmykam bo mlode zaczynaja byc "nieznosne"![]()
mnie też czeka wymiana telefonu b mi go antek tak załatwił żeale ja mam w mixie i zostało mi chyba jeszcze 5 doładowań
ja kocham telefony z klapką i narazie mi zaden w ko nie wpadł fajny a byłam w salonie bo musiałam adama telefon reanimować
![]()
Ja tez kocham tel z klapką, jak juz taki sobie kupiłam, to mi ukradli. Kupilam nastepny i mi ukradli, wiec juz kupilam inny i... nie ukradli, później kupiłam srebrnego samsunga z rozsuwana i mam go do dzis razem z ericssonem nie do zdarcia.
czyli co nie próbujesz odduczac go spania z Wami w łóżku?????Witam i ja. Moj mały wstal po 7 ale to dlatego ze go smieciara obudzila a śmietnik pod oknami. A i w nocy byl strasznie niespokojny i o 3 sie obudzil z płaczem.Wiec juz resztenocki spalismy razem.
A tych kurteczek w biedronce to nie widzialam.
Ja juz po kawuni mrozonej![]()