G
Georgina
Gość
Dużo gotowanej marchewki? Bardzo lubię, ale nawet nie wiedziałam, że ma żelazo w sobieMi kazali wcinac tez duzo gotowanej marchewki
Buraczki sa chyba najlepsze,tzn najwiecej zelaza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dużo gotowanej marchewki? Bardzo lubię, ale nawet nie wiedziałam, że ma żelazo w sobieMi kazali wcinac tez duzo gotowanej marchewki
Nie lubię salcesonu, ale jak ma dużo żelaza to bym zjadła.mi jeszcze lekarz polecał ciemny salceson bo podobno ma najwięcej żelaza
albo kaszana
z Twojej listy jem jeszcze bananki
ale buraczki prawie non stop![]()
Uff doczytałam, duuużo tego było!
Cherie jak tam Twoje przeziębienie, lepiej już?
fujjj ja tez nie nawidze podpasek, lepia sie do tylka odznaczaja i wydaje mi sie to takie niehigieniczne bleee, chwala temu kto wymyslil tamponyo
mam nadzieje ze z serduszkiem bedzie wsio ok ...
powiem szczerze ze mnie tez polog przeraza ... jakos sobie tego wogole nei wyobrazam bo ja nienawidze jakichkolwiek podpasek i tego uczucia "wyciekania" brrrrr ja zawsze uzywalam tamponow ... ze o gojeniu ie ran wole nie myslec !!
Laseczki PIETRUSZKA ma duzo zelaza, ale nie kazdy lubiMi kazali wcinac tez duzo gotowanej marchewki
Cherie fajny avatarJa zmieniać nie będę bo wiem, że jak ktoś zmienia to już muszę się na nowo uczyć kto jest kim (nie patrzę na nick tylko na avatar
).
Co do glukozy zamierzam w przyszłym tyg się popytać w lab czy bez skierowania można zrobić. Jak tak to bym 50 bez skierowania raz jeszcze zrobiła. Widziałabym czy cokolwiek się zmienia wynik.