reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
. Wyślę męża na szczepienie i zastanowię się nad córcią ze względu na to że jest żłobkowa.

A takie maluchy już sie szczepia na grype ? nie skoliduje sie to z innymi szczepieniami . Bo kurde i tak tego wszystkiego w sumie sporo . Mnie teraz czeka z synkiem odra, ospa różyczka i dodatkowo szczepie go na ospe .

Ja dziś tez w pracy byłam i padam na pysk .. Moze do jutra odeśpię . Od jutra odgruzowanie chałupy bo syfem zarosne:wściekła/y::wściekła/y: Mąz w domu i małe dziecko przez cały weekend i juz mam pobojowisko :wściekła/y:

witam się serdecznie, dziś zaczynam 13 tydzień i wkraczam dziś w czwarty miesiąc ciąży, a więc drugi trymestr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wow :))) według USG wkroczyłam już wcześniej, ale jakoś tak uznałam, że będę się trzymać OMm, bo mojej pierwszej dzidzi na świat się nei spieszyło, a ja nie mogłam się doczekać, bo było już po wynzaczonej dacie, więc wolę sobie obrać za punkt odniesienia poród na 5 kwietnia niż 30 marca, nie bede sie denerwowac ze juz jest termin i nadal nic :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny ale mam stresa przed wizyta mam nadzieje,ze wszystko bedzie ok ale za to wczoraj mialam super dzien,pojechalismy ze znajomymi do zoo i bylo super:) ubawilam sie jak male dziecko i nie myslalam tak o dzisiaj

Dziewczyny, zauważyłam od 3 dni, że jak się lekko schylę na moment (nawet lekko, do połowy), to potem przez minutę latają mi przed oczami świetliste mroczki.

Ja tez mam, szczegolnie jak szybko wstane. W sumie zawsze mi sie w takiej sytuacji krecilo w glowie, ale mroczkow nie mialam - a teraz ledwo widze
;-)Najgorzej jak rano lece do kibelka - dopiero jak siade to powoli przechodza :sorry:

fasolka po bretońsku pycha, jajka w obecnej ciazy mnie odpychają tak jak jestesaniołkiem

:eek:To troche niemile co napisalas
;-);-);-):cool2:

a ja mam straszny dzien.... okazuje sie ze ze wszystkim jestem sama.... :(.... chyba pojade do mamusi :(.... to wsio mnie przerasta :(!!! ehhhh.....

Co sie dzieje kochana? Jakies problemy z chlopem?

reklama
Do góry