reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
dzisiaj dziewczyny ide do lekarza - trzymajcie kciuki...
chcialam wczoraj zdjecia brzucholka zrobic ale on po pracy byl znowu napiety strasznie - wiec nie byloby to obiektywne :|
zatrzymanie wody w organizmie... przytylam w ciagu 24 godzin powyzej 1 kg :( codziennie musze sie wazyc i sprawdzac... wiec pomartwilam sie wczoraj... a dzisiaj to nie tylko ja sie martwie ale i moj ... zobaczymy co zdzialamy.... pozdrawiam Was serdecznie

Witajcie :)))) Ja juz po obronie lekko nie bylo, ale się udało zaliczyłam na 4+ teraz robię sobie dłuuuugi odpoczynek. Jutro nadrobię zaległości.

cześć dziewczyny na szczęście już wrócilam do domu w jednym kawalku i w dodatku już oficjalnie jako magister prawa :-) bardzo zmęczony magister więc idę spać;-)

gratulacje dziewczyny :)))

Luandzia witam kolezanke po fachu hihihi

hej :-D
u mnie całą noc padało wreszcie :tak: a teraz przestało, i się rozpogadza, słoneczko świeci :-) chyba po to, żeby mi się przyjemnie do diabetologa jechało :tak:
miłego dnia !!

reklama
pathanka i luandzia 1 gratulacje! :-D

kasiiula wlasnie mi tak przez glowe wczoraj przeszlo, ze to moga byc skurcze przepowiadajace. Jak juz lezalam wieczorem w lozku to juz czulam takie normalne deliktne skurcze z lewej strony :eek: no i teraz to sie przerazilam dopiero, bo w koncu uswiadomilam sobie co mnie znowu czeka :szok: i jak ja moglam sie w to wpakowac ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry