a ja czytam i czytam i jakos ciecko mi znalezc czas na napisanie; teraz moze sie uda, choc juz slysze, ze maly zaczyna sie krecic i niedlugo sie obudzi;
czasami wsciekam sie wewnetrznie na swojego Maksiorka - za to, ze nie da mi nic w dzien zrobic - rozpuszczone to takie (najpierw przeze mnie, bo mial spore problemy zdrowotne i lekarze kazali aby robic wszystko aby nie plakal), a potem przez dziadkow - przy ich to jak on tylko jeknie, to juz biegna do niego i zabawiaja go .... tylko, ze potem to ja mam problem; ale coz... jeszcze troszke i bedzie sie sam przemieszczal, to moze bedzie latwiej;
samasamotna - spokojnie; takie uczulenie, to nie koniecznie jest od pampersow; moj jest alergikiem i juz wiele i pieluch i kremow i jedzonka przetestowalam; i musisz sama dojsc, co malutka ksiezniczke uczula; czesto jest tak , ze pampers jako pielucha nie, ale np chusteczki pampers juz tak; moj tak ma; zreszta ostatnio tez przetestowalam sporo tych "pampersow", bo myslalam, ze oszczedze troszke, ale niestety ... te nam najlepiej sluza; tak samo z chusteczkami - tylko nivea sensitive no perfum; coz... pomalutku poznaje sie swoje dziecko a potem to juz z gorki;
a ja jak patrze na swojego synusia, to az mi sie zal robi, ze on tak szybko rosnie; dobrze, ze jeszcze troszke bedzie taki malutki i mam nadzieje, ze nadal bedzie taki przytulas; bo juz czasami mi brakuje, ze nie ma miesiaca - mozna bylo wtedy z nim wszystko robic; a teraz chlopisko ma juz swoje wymagania i "dokazuje", ale najwazniejsze, ze ze zdrowkiem coraz lepiej;
bezsenna - jaki rozmiar teraz nosi Twoj Kubulek?? bo wiesz.... daj znac czasami na gg;
zreszta do wszystkich dziewczyn - moze ktoras mieszka w wawie lub w okolicy, to ja z checia moge pomoc jakos; ciuszkow malutkich juz nie mam; ale za to mam wanienke ze stelazem i inne rzeczy - wiec jak ktoras chetna, to prosze pisac; mi sie to i tak nie przyda, bo ....wiecej dzieci nie bede miala;
mam tez wozek wielofunkcyjny na gwarancji do sprzedania, mysle, ze za grosze - coneco v4, bo spacerowke dostalismy inna;
eh...i znow mialam wiecej napisac, ale skleroza mnie ostatnio potworna dopada;
jak mi sie przypomni, to dopisze;
trzymajcie sie....