katerinka111
Fanka BB :)
jest nas tyle ze juz zapomnialam co mialam komu napisac
ale wiecie co jestem teraz jakas rozstargniona ;-)ze nie wiem co,mam nadzieje ze juz nie dlugo pojade na to porodowke bo jeszcze troche i glowy zapomne,
inessita dlugo cie nie bylo ale juz widze przygotowania pelna para,ja juz wszystko mam co do joty i czekam jak na zbawienie.a juz cie cos bierze?????
justysia jak ci to pomaga to zal sie ile wlezie,ale ja tak sobie mysle ze ty sie sama nakrecasz kobitko a tak nie powinno byc,nie mozna mysles w kolko negatywnie bo oszalejesz dziewczyno uwierz,ciesz sie i zajmij soba i malenstwem i zapewnij mu tyle spokoju ile wlezie, a co rodziny skoro nawiedzona na maxa to miej ich gleboko w duuu ,,,i finito,
samasamotna teraz widzisz ze ogarnac dziecko siebie i w okolo to nie lada wyczyn ale dajesz rade i najwaznijesze ze jestes szczesliwa, co do pampersow jestem zdziwiona,ja mam narazie paczke mala huggiesow kupiona jak nie beda uczulaly to kupie duza bo tak u mnie najlepiej sie oplaca mega paki,a te nowe widzisz pampersy furory nie zrobia raczej.
bezsenna to daj znac jak tam pierwszy dzien ogarniesz w szkole
jezu ja sie tyle lat uczylam ze mi sie to juz naprawde nie chce,chociaz pisac zawsze lubilam wiec jakos szlo,
gjoasia to juz ? koniecznie daj znac jak juz sie bedziesz wybierac do szpitala
a z brzusiem to mnie zaczyna bolec kazdy ruch malego bo jak mi kopa zasadzi to szok
) biedak to juz wogole malo miejsca u mnie ma
patitka to dobrze ze jakos ci idzie,juz definitywny koniec z ex??
maagda jestes chyba mocno zwiazana z mala co nie,na bank pojedziesz z nia
ja nie moge jakie ona ma oczka slicznie szok,to jest mala ksiezniczka
)
inessita dlugo cie nie bylo ale juz widze przygotowania pelna para,ja juz wszystko mam co do joty i czekam jak na zbawienie.a juz cie cos bierze?????
justysia jak ci to pomaga to zal sie ile wlezie,ale ja tak sobie mysle ze ty sie sama nakrecasz kobitko a tak nie powinno byc,nie mozna mysles w kolko negatywnie bo oszalejesz dziewczyno uwierz,ciesz sie i zajmij soba i malenstwem i zapewnij mu tyle spokoju ile wlezie, a co rodziny skoro nawiedzona na maxa to miej ich gleboko w duuu ,,,i finito,
samasamotna teraz widzisz ze ogarnac dziecko siebie i w okolo to nie lada wyczyn ale dajesz rade i najwaznijesze ze jestes szczesliwa, co do pampersow jestem zdziwiona,ja mam narazie paczke mala huggiesow kupiona jak nie beda uczulaly to kupie duza bo tak u mnie najlepiej sie oplaca mega paki,a te nowe widzisz pampersy furory nie zrobia raczej.
bezsenna to daj znac jak tam pierwszy dzien ogarniesz w szkole
gjoasia to juz ? koniecznie daj znac jak juz sie bedziesz wybierac do szpitala
patitka to dobrze ze jakos ci idzie,juz definitywny koniec z ex??
maagda jestes chyba mocno zwiazana z mala co nie,na bank pojedziesz z nia
Ostatnia edycja:
Jestem ciagle głodna jem ile wlezie i i jeszcze mi malo. A waga stoi w miejscu albo troche spada .. to normalne??
mam nadzieje że przy nastepnym dziecku juz tak nie bdzie ;-) 
Mam nadzieję, że wymieniłaś się z którąś z dziewczyn numerem kom, żebyśmy były na bieżąco ;-)
i są super
nic o tej wizycie wczesniej nie wiedzialam, powiedziala tez, ze jak wszystko jest dobrze to juz przychodzic nie bedzie, ale nie wiem czy na tym wlasnie nie polega jej praca, czy przypadkiem nie sprawdza warunkow, wiadomo, ze gdyby kazdy wiedzial o takiej wizycie, to w domu by blyszczalo, a tu zonk wpada baba i rozglada mi sie po chacie ;-) na szczescie juz wtedy mialam posprzatane, ale zazwyczaj o tej godzinie Nikos jeszcze lezy u mnie w lozku, teraz mam nauczke i juz od razu jak sie obudzi, czyli kolo 6:30 przerzucam go do siebie