Justysia1989
Justysia1989
adka 
Jak ty masz na imię ANia???????
Ale ja wam dużo piszę ,bo już w marcu od was odejdę
Jak ty masz na imię ANia???????
Ale ja wam dużo piszę ,bo już w marcu od was odejdę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie Kobietki
U mnie dziś strasznie, już nie wiem nad czym mam sie skupić: czy myśleć o sobie czy o M. ... Ajjj jak mi Go brakuje:-(... Ale nie chcę mu tego pokazać... Jeszcze dziś tak źle się czuje, duszno mi i krew mi leciała z nosa;/. Masakra, nawet nie mam sie komu wyżalić.Mam dość po prostu.Nie wiem jak to się skończy... Zbyt wiele negatywnych myśli we mnie siedzi![]()
Mój się obudził dziś o 4 i nie chciał spać przez godzinę...Codziennie się budzi koło 4, ale czasem zje i pójdzie spać, a czasem się rozbudza, gaworzy, śmieje się. Jestem zmęczona, ale nie potrafię się złościć, gdy widzę uśmieszek u niego.A tak po za tym, to od pewnego czasu ulubionym zajęciem Kubulka jest wsadzanie całej piąstki do buzi i ssanie jejbezsenna co tam u Was. ? ;-)
Luska obudziła się dziś o 3.. byłam zaskoczona bo od miesiąca budzi się o 5-6 no ale pospała do 7. 30![]()

więc mam dobrze ;D czasami obudzi się o 5 i robi tak jak Twój Kubuś , ale nigdy w środku nocy ;D
szok, bo zazwyczaj na dniu śpi góra godzinę.. Zrobiłam jej mannę z jabłkiem i teraz fika koziołki na podłodze. :-)
wogóle jestem w 5 mcu i od początku ciąży przytyłam 2,5kg.
bo wczorajsza lista niezbędnych rzeczy mnie przytłoczyła
ale okazało się ,że cenowo tragedii nie ma więc może mi starczy,i pani doradziła mi,że lepiej kupić łóżeczko turystyczne niż tradycyjne i właśnie mam dylemat,co Wy o tym sądzicie??????????