reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Widze ze sporo stresu jest z tymi aukcjami... czasem warto sie zastanowicvczy nie lepiej dolozyc troche kasy i kupic nowy. Wiem ze na uzywanym mozna sporo przyoszczedzic, no ale nowy kiedys mozemy komus odsprzedac i sie koszta czesciowo zwroca. Jezeli ktoras z was chcialaby nowy, to ja wam polece taki sklep internetowy www.bobowozki.pl maja bardzo duzy wybor w firmach i kazdy kolorek sa w stanie sprowadzic.

Widze ze sporo stresu jest z tymi aukcjami... czasem warto sie zastanowicvczy nie lepiej dolozyc troche kasy i kupic nowy. Wiem ze na uzywanym mozna sporo przyoszczedzic, no ale nowy kiedys mozemy komus odsprzedac i sie koszta czesciowo zwroca. Jezeli ktoras z was chcialaby nowy, to ja wam polece taki sklep internetowy www.bobowozki.pl maja bardzo duzy wybor w firmach i kazdy kolorek sa w stanie sprowadzic.

No tak czasem warto zainwestowac w nowy... ale niestety nie wszystkich na to stac, ja nie moglam sobie pozwolic na nowy a tak mam wozio taki jaki chcialam i za 1/3 ceny a sprzedac go pozniej tez moge :-) ale stres jest przy kupowaniu uzywanych rzeczy.

Trzeba miec stalowe nerwy do tych aukcji...:wściekła/y: no ale jak sie jakas wygra, to jaki czlowiek zadowolony ze mu sie udalo cos fajnego w dobrej cenie kupic!:laugh2:
Klaudzia no to ci sie udalo z aukcja, widzialam ten twoj wozio... fajowy kolorek no i 1/3 ceny, to dopiero musisz byc zadowolona!
Wszystkim aukcjo-maniaczkom zycze powodzenia w licytowaniu:-)!

Trzeba miec stalowe nerwy do tych aukcji...:wściekła/y: no ale jak sie jakas wygra, to jaki czlowiek zadowolony ze mu sie udalo cos fajnego w dobrej cenie kupic!:laugh2:
Klaudzia no to ci sie udalo z aukcja, widzialam ten twoj wozio... fajowy kolorek no i 1/3 ceny, to dopiero musisz byc zadowolona!
Wszystkim aukcjo-maniaczkom zycze powodzenia w licytowaniu:-)!

Dziekuje Kingula ;-)

Ajjj ja tam najbardziej lubie ta satysfakcje jak kupie cos taniej na aukcji hehe :-) pozniej jak maz mi wytyka ze za duzo pieniedzy zniklo z karty to zawsze mu powtarzam ze moglo zniknac wiecej :-D:-D wiec niech sie cieszy ze ma nie rozrzutna zonke :-)

http://www.suwaczek.pl/

po dzisiejszym dniu to chyba wózeczka bez oglądania nie kupię :szok: pojechałam zobaczyć buzza, takiego starszego typu.. na allegro wystawiony za ponad 1500 zł. Zdjęcia idealne. I rzeczywiście jest w bardzo dobrym stanie, ale ma rozchybotaną rączkę.. Gdybym nie dotknęła, to bym tego nei wiedziała i potem codziennie bym sobie pluła w brodę, pchając przed sobą piękny, skrzypiący wózeczek :eek:

po dzisiejszym dniu to chyba wózeczka bez oglądania nie kupię :szok: pojechałam zobaczyć buzza, takiego starszego typu.. na allegro wystawiony za ponad 1500 zł. Zdjęcia idealne. I rzeczywiście jest w bardzo dobrym stanie, ale ma rozchybotaną rączkę.. Gdybym nie dotknęła, to bym tego nei wiedziała i potem codziennie bym sobie pluła w brodę, pchając przed sobą piękny, skrzypiący wózeczek :eek:
no to naprawdę miałaś szczęście że oglądałaś ten wózeczek:tak:
ja tam też mówię .. nic używanego:-D bo strach żeby później nie żałować że się mogło dołożyć parę złotych i mieć nowe...
ale za to solidne:tak:
tylko wogóle... że oni nie zaznaczyli że to ma coś z rączką nie teges....:no:
niemożliwi są ludzie.... byle sprzedać i mieć w 4 literach :crazy:

tylko wogóle... że oni nie zaznaczyli że to ma coś z rączką nie teges....:no:
niemożliwi są ludzie.... byle sprzedać i mieć w 4 literach :crazy:

nie zaznaczyli, stan miał być idealny. Zresztą uparcie twierdzili, że ten typ tak ma... no ale jak!!:szok: to nie jest normalne, że rączka luźno lata :eek: stelaże zwykle trzymają się na sztywno!!!
Używane - ok, ale jeśli coś większego, to tylko po obejrzeniu. Jak oglądanie niemożliwe, to się nie decyduję :-(to znacznie utrudni mi zadanie pozyskania buzza...

reklama
Do góry