Iza ale dla dziewczynki tez ten strawberry pasuje idealnie :-)
a racoon to taki
fajny ten racoon
Ja nie toleruję połączenia różu z czerwienią, a dziewczynka dla mnie musi być różowo-błekitno-biała, ostatecznie beżowa

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza ale dla dziewczynki tez ten strawberry pasuje idealnie :-)
a racoon to taki
fajny ten racoon![]()
Ja nie toleruję połączenia różu z czerwienią, a dziewczynka dla mnie musi być różowo-błekitno-biała, ostatecznie beżowamoja starsza taka była i była przeeeesłodkaaaa
![]()
Widze ze sporo stresu jest z tymi aukcjami... czasem warto sie zastanowicvczy nie lepiej dolozyc troche kasy i kupic nowy. Wiem ze na uzywanym mozna sporo przyoszczedzic, no ale nowy kiedys mozemy komus odsprzedac i sie koszta czesciowo zwroca. Jezeli ktoras z was chcialaby nowy, to ja wam polece taki sklep internetowy www.bobowozki.pl maja bardzo duzy wybor w firmach i kazdy kolorek sa w stanie sprowadzic.
Trzeba miec stalowe nerwy do tych aukcji...no ale jak sie jakas wygra, to jaki czlowiek zadowolony ze mu sie udalo cos fajnego w dobrej cenie kupic!
![]()
Klaudzia no to ci sie udalo z aukcja, widzialam ten twoj wozio... fajowy kolorek no i 1/3 ceny, to dopiero musisz byc zadowolona!
Wszystkim aukcjo-maniaczkom zycze powodzenia w licytowaniu:-)!
Trzeba miec stalowe nerwy do tych aukcji...no ale jak sie jakas wygra, to jaki czlowiek zadowolony ze mu sie udalo cos fajnego w dobrej cenie kupic!
![]()
http://www.suwaczek.pl/
no to naprawdę miałaś szczęście że oglądałaś ten wózeczekpo dzisiejszym dniu to chyba wózeczka bez oglądania nie kupiępojechałam zobaczyć buzza, takiego starszego typu.. na allegro wystawiony za ponad 1500 zł. Zdjęcia idealne. I rzeczywiście jest w bardzo dobrym stanie, ale ma rozchybotaną rączkę.. Gdybym nie dotknęła, to bym tego nei wiedziała i potem codziennie bym sobie pluła w brodę, pchając przed sobą piękny, skrzypiący wózeczek
![]()
tylko wogóle... że oni nie zaznaczyli że to ma coś z rączką nie teges....
niemożliwi są ludzie.... byle sprzedać i mieć w 4 literach![]()