reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy

reklama
Mój mąż wpadł na pomysł że fifi dostanie dwa torty urodzinowe:tak::tak: jeden duży dla gości i rodziców a drugi mniejszy dla Filipka i bedzie mógł sobie zrobić z nim co zechce rozwalic rozciapciać zjeść:-D:-D:-D:-Dprzecież to jego święto!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny a co myślicie o czyms takim jako prezent na urodziny?
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
albo takie bukiety?
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
torcki nawet fajny a i pieluszki można póxniej zuzyc, praktyczny prezent:tak:

Mój mąż wpadł na pomysł że fifi dostanie dwa torty urodzinowe:tak::tak: jeden duży dla gości i rodziców a drugi mniejszy dla Filipka i bedzie mógł sobie zrobić z nim co zechce rozwalic rozciapciać zjeść:-D:-D:-D:-Dprzecież to jego święto!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
hihihi super pomysł:tak: a niech maluszki sobie poszaleja w dniu swojego świeta:-D:-D:-D

A wiesz że to świetny pomysł:tak:U nas urodzinki będą wyprawiane 22-go w niedzielę i wtedy dobrze by było gdyby mała jakimś cudem pozostała czysta ale w poniedziełek mogłaby dostac torcik tylko dla siebie np z kremem budyniowym albo jogurtowym. Taki co by jej napewno nie zaszkodził:tak:

torcki nawet fajny a i pieluszki można póxniej zuzyc, praktyczny prezent:tak:

hihihi super pomysł:tak: a niech maluszki sobie poszaleja w dniu swojego świeta:-D:-D:-D

A wiesz że to świetny pomysł:tak:U nas urodzinki będą wyprawiane 22-go w niedzielę i wtedy dobrze by było gdyby mała jakimś cudem pozostała czysta ale w poniedziełek mogłaby dostac torcik tylko dla siebie np z kremem budyniowym albo jogurtowym. Taki co by jej napewno nie zaszkodził:tak:
Tylko zastanawiamy sie gdzie owa konsumpcja totra bedzie miala miejsce :eek::eek:salon odpada za duzo strat :-D:-Dchyba kuchnia:-D:-D:-D:-D

Slapi X-baby Model 2009, Gwarancja (755712272) - Aukcje internetowe Allegro czy ktoras z was ma moze taki wozio albo slyszala jakies opinie:sorry: bo bardzo mi sie spodobal :laugh2:

torcik z pieluch super ale ja tez wole kupic cosbardziej praktycznego tym bardziej ze mi zalby bylo rozwalic :-D
kochana ja na niego zwrocilam uwage tylko budka mi sie nie podobala to takie zaokraglenie na koncu budki:-p:-p:-p i kupila podobnego tylko z espiro:):tak::tak:
http://dino.sklep.pl/nowy/magic-4-baby-design-espiro-kurier-gratis-p-2472.html
mamy kolor zielony:tak::tak: na :ninja2::ninja2::ninja2: 78 strona wkleilam :-D:-D

no faktycznie :-D:-D a powiedz mi jak ci sie go prowadzi po schodach :sorry: ja co prawda planuje dopiero po zimie chyba wymienic ale juz od dawna sie rozgladam bo nic mi sie nie podoba:zawstydzona/y:

reklama
Do góry