labamba23
podwójna mama
Cześć Dziewczyny
Mam pytanie, od 2dni dzidziol leży bardzo nisko i w poprzeg, czy na tym etapie to normalne czy powinien już być główką w dół
I przez to, że tak jest ułożone straszne napina mi się brzuch, biorę magnez
Nie chcę jechać do polskiego gina, bo to 2h w jedna stronę, dodatkowo kasują 100e
, a do tutejszego lekarza nie mam po co iść
Do tego znowu zaczęło mi się robić słabo
Mam pytanie, od 2dni dzidziol leży bardzo nisko i w poprzeg, czy na tym etapie to normalne czy powinien już być główką w dół
I przez to, że tak jest ułożone straszne napina mi się brzuch, biorę magnez
Nie chcę jechać do polskiego gina, bo to 2h w jedna stronę, dodatkowo kasują 100e
, a do tutejszego lekarza nie mam po co iść
Do tego znowu zaczęło mi się robić słabo
Moj urlop dobiegl konca i wracam do was
Wylenilam sie, obzarlam i wrocilam aha no i w miedzyczasie mialam usg trojwymiarowe no i nasze plany wziely w leb, mielismy nie wiedziec kto mieszka w brzuszku ale lekarz nas tak nakrecil,zejest pewien na 100% i ze dosbrze widac no i sie zdecydowalismy dowiedziec, no wiec bedzie synek tak jak wszyscy wyrokowali
Ok dwoch tygodni temu wazyl 750gram i mial o 32cm:-) Moze ktos mi podpowie jak zrobic ten slodki napis pod suwaczkiem bo nie mam pojecia
i te opowieści z porodówki 
Jak to dobrze poczytać forum. jutro idę na glukozę i byłam przekonana ,ze oni tam ten płyn mają, a tu się okazuje ,ze to ja mam kupić w aptece.ale bym się wygłupiła no i nie wiedziałam ze można być po śniadaniu ( 50). Moje dwie i jedyne siostry pracują w tym szpitalu obok laboratorium i nic mi nie powiedziały. Stwierdzam ,ze nic o mnie nie dbają :-(
a ja nie a tu nie ma
a gin na to "to się amatorka znalazła"