reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Witam się z rana.
Ja normalnie zwarjuje Amelka dostała w nocy nagle 40 st gorączki, teraz ma 39,3 i po prostu się nie da zbić:wściekła/y: Wysmarowałam ją wodą z octem i nurofen dałam.
Rany dzień po dniu coś :-(
Po prostu szaleństwo. Lekarz od 15tej

reklama
Witam się z rana.
Ja normalnie zwarjuje Amelka dostała w nocy nagle 40 st gorączki, teraz ma 39,3 i po prostu się nie da zbić:wściekła/y: Wysmarowałam ją wodą z octem i nurofen dałam.
Rany dzień po dniu coś :-(
Po prostu szaleństwo. Lekarz od 15tej

Ojej, teraz te wirusy szaleją, coraz więcej dzieci łapie rotawirusy:-( :-( Mam nadzieje, że zbijesz temp nurofenem, no ale do lekarza obowiązkowo trzeba iść.

bosz dopiero dochodzi 11 a ja juz mam dosc dnia !! masakra !! a jeszcze mam sporo do pozalatwiania i musze upiec placki ziemniaczane w kuchni w ktorej smierdzi olejna nfarba co mnei przeraza !!!! 100 do 1 ze gardlo bede miala w oplakanym stanie !!

Witajcie u mnie dziś słońce a za mną koszmarna noc. Wczoraj zmarła mi babcia, przeżyła 89 pięknych lat, a z dziadkiem w grudniu obchodziliby 70-lecie małżeństwa. Mama mówi że babcia ustąpiła miejsca mojemu maleństwu. Tak się podobno mówi... Życzę wam miłego dnia!
Bardzo mi przykro.. Ściskam mocno;*

o_O a ja dopiero wstałam. :p
dzisiaj sprzatanko .. jakis obiadek potem coś gdzieś wybędziemy z B wieczorem on do pracy no i weekendzik ..

MARZKA tulę :* przykro mi strasznie :*

Ok wdciagnelam sniadanko i lece na poszukiwanie kurtki jeszcze dalam sobie jedna szanse hehe Slonce swieci pelna para mimo ze jest zimno wiec mozna polazic troszke a wieczorkiem pojade sobie do swinoujscia do rodzicow i jutro pospaceruje w koncu po plazce. Zaraz na dzien dobry tvn beda mowic jak karmic piersia w miejscu publicznym musze luknac bo to dla mnie jakis komos hihi
Ja nie kupuję kurtki czy płaszcza bo się nie opłaca. Jak urodzę to nie będę potem chodzić w za szerokiej kurtce. I taka kurtka mi się nie przyda. Poza tym obecnie w szafie mam kożuszek, który miałam rok temu za duży to teraz będzie w sam raz:-) Ja za to rozglądam się od paru dni za ciepłym swetrem, najlepiej dłuższym, ale kurde nigdzie nie ma! Teraz jest okres przejściowy, przeceny letnich rzeczy lub są z długimi rękawkami, ale cieńkie rzeczy a w naszym stanie należy bardziej uważać. No nic, zostało czekać aż ludzie zaopatrzą swe sklepy w grube rzeczy.

reklama
Mówi się, że kobiecie cięzarnej się nie odmawia bo myszy zjedzą czy coś takiego

Bardzo ale to bardzo przykro mi z powodu straty babci, My w tym roku żegnaliśmy dziadka :/
Ja rok temu pożegnałam wujka św. p., którego szalenie lubiłam... Taka pustka bez Niego. Prócz niego na szczęście nikogo bliskiego mi nie chowałam. Nie mam co prawda dziadków i jednej babci, ale oni zmarli nim ja się urodziłam, więc nawet ich nie znałam.

Do góry